search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:19
MENU CLOSE

Πρώτος σε τηλεθέαση ο «Σασμός» λόγω… Champions League

14.12.2023 19:04
sasmos_14_12

Ο «Σασμός» κέρδισε πόντους την Τετάρτη, όπως συμβαίνει τελευταίως, όταν στο Mega έχει μετάδοση αγώνα Champions League με συνέπεια να τροποποιείται ο προγραμματικός σχεδιασμός του σταθμού για την ημέρα. Το κανάλι είχε στο μενού του επεισόδιο από την σειρά «Η γη της ελιάς», αλλά είχε μικρότερη διάρκεια από τη συνηθισμένη. Πάντως ακόμα κι έτσι το ημίωρο επεισόδιο της «Γης της ελιάς» αποτέλεσε τη δεύτερη προτίμηση της ημέρας.

Στο τρίτο σκαλοπάτι «πάτησε» η ιστορική σειρά εποχής «Η μάγισσα». Ανεβασμένη, σε σχέση με την Τρίτη, ήταν η απόδοση του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» και για αυτό «ψηφίστηκε» τέταρτο σε δημοφιλία πρόγραμμα της ημέρας. Στο «πέντε» του ημερήσιο Top 10 η σειρά «Έρωτας φυγάς», σύμφωνα με τις τηλεμετρήσεις της Nielsen και η εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» παρέμεινε στη θέση της με λίγο καλύτερη τηλεθέαση από προχθές.

Επίσης, το ευρωπαϊκό ματς ανάμεσα σε Ντόρτμουντ- Παρί Σεν Ζερμέ που έδειξε «ζωντανά» το Mega ήταν πόλος έλξης 634.000 τηλεθεατών και έβδομη σε προτιμήσεις μετάδοση της ημέρας. Η δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» του Alpha αμα τη εμφανίσει καταλαμβάνει θέση στη δεκάδα με τα δημοφιλέστερα πρόγραμματα και αυτό συνέβη και εχθές.

Η εκπομπή- σφήνα «Pre game show» του Mega στο «διάλλειμμα» του ποδοσφαιρικού αγώνα αποτέλεσε επιλογή για 575.000 τηλεθεατές- ίσως σημαντική μερίδα από αυτούς ήταν μεταξύ εκείνων που επέλεξαν να δουν το ματς- με αποτέλεσμα να αναδειχθεί στο ένατο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας. Τη δεκάδα συμπλήρωσε το τηλεπαιχνίδι «The chase», όπως συχνά πυκνά συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΑ: Απαξιωτική στάση απέναντι της χρεώνει στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα- «Αρνείται ακόμη και τον διάλογο»

ΕΡΤ: Στο Ραδιομέγαρο η Κατερίνα Κασκανιώτη – Aβεβαιότητα για 500 συμβασιούχους 

Ταινίες πρώτης προβολής: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έρχεται στους κινηματογράφους ως Wonka

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:19