search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:22
MENU CLOSE

Δήμητρα Βαμβακούση για Ντάνο: «Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω»

20.12.2023 10:35
vamvakoysi-ntanos-new

Για τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και το μωρό που περιμένουν μίλησε η Δήμητρα Βαμβακούση, αποκαλύπτοντας ότι η εγκυμοσύνη δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά τους.

«Δεν το πιστεύαμε και οι δύο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ, να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά. Υπήρχε παράλληλα η ασθένεια της μαμάς του, αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό. Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους» είπε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι αντιμετωπίζει το θέμα του γάμου ως κάτι πολύ σοβαρό.

«Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις» τόνισε, ενώ μιλώντας για τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, είπε:

«Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Μας ενώνουν παραπάνω χρόνια από ό,τι η ηλικία μας. Έτσι αισθάνομαι με τον Γιώργο». 

Διαβάστε επίσης:

Βικτόρια Μπέκαμ: Ποια αισθητική επέμβαση έκανε και μετάνιωσε

Ο Κιθ Ρίτσαρντς γιόρτασε τα 80α γενέθλια και την 40η επέτειο γάμου του

Η Μαρίνα Σάττι συστήνεται στον κόσμο της Eurovision: «Ανυπομονώ να παρουσιάσω τη μουσική μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:18