search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:55
MENU CLOSE

Βικτόρια Μπέκαμ: Ποια αισθητική επέμβαση έκανε και μετάνιωσε

20.12.2023 09:10
Victoria-Beckham-new

Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για τη μεγαλύτερη αισθητική επέμβαση που έκανε και την οποία μετανιώνει, αφού ήθελε να διδάξει στην κόρη της Χάρπερ, την αγάπη του εαυτού και τη σημασία της αυτοεκτίμησης.

Για τη μεγαλύτερη αισθητική επέμβαση που έκανε και μετάνιωσε μίλησε η Βικτόρια Μπέκαμ η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο του «Allure» για το τεύχος του Δεκεμβρίου, επισημαίνοντας την αξία που έχει για την ίδια όσο η φυσική όσο και η εξωτερική ομορφιά.

Θυμήθηκε, μάλιστα, την πρώτη φορά που η 12χρονη κόρη της εξέφρασε μια δική της ανασφάλεια.

«Έχω ένα κενό στα δόντια μου, μαμά. Και έχω αυτή τη μικρή ελιά εδώ» της είπε με τη Βικτόρια Μπέκαμ να της απαντά: «Αυτό είναι το τυχερό σου κενό».

Επιπλέον, της τόνισε πως η ελιά που έχει η Σίντι Κρόφορντ ήταν αυτή που την έκανε ξεχωριστή. «Και στη Σίντι είχαν πει να αφαιρέσει την ελιά της και αυτή η ελιά είναι που κάνει τη Σίντι Σίντι Κρόφορντ”».

Στη συνέχεια, η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει για τα εμφυρεύματα που είχε βάλει στο στήθος κατά το παρελθόν, επισημαίνοντας ότι η κόρη της, Χάρπερ δεν γνώριζε ότι η μητέρα της είχε κάνει την εν λόγω αιθητική επέμβαση. «Δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο» τόνισε.

«Για να είμαι ειλικρινής, εύχομαι να μην είχα βάλει ποτέ [εμφυτεύματα]. Ήταν μια στιγμή στο χρόνο και νομίζω ότι μπορώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί της» είπε.

Η 49χρονη αφαίρεσε τα εμφυτεύματά της το 2014 και έκτοτε, έχει εκφράσει τη μετάνοιά της.

Σε ένα γράμμα προς τον νεότερο εαυτό της που δημοσιεύτηκε στη βρετανική «Vogue», η Μπέκαμ έγραψε: «Μην πειράζεις το στήθος σου. Όλα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν – ηλίθια. Ένα σημάδι ανασφάλειας. Απλά απόλαυσε αυτό που έχεις».

Η Μπέκαμ μίλησε, επίσης, για το ενδιαφέρον που η Χάρπερ δείχνει για την ομορφιά. «Η Χάρπερ έχει εμμονή με το μακιγιάζ, εμμονή με την ομορφιά», δήλωσε. και πρόσθεσε: «Περνούσαμε τις προάλλες από το αγαπημένο της κατάστημα μακιγιάζ, το Space NK, και ο Ντέιβιντ είπε: “Ω, Θεέ μου, το αγαπημένο σου κατάστημα έκλεισε”» τόνισε.

«Ήταν τόσο αστείο. Εκείνη έλεγε: “Όχι, δεν πειράζει, μπαμπά. Κανείς μην πανικοβληθεί. Απλά επεκτείνονται”».

Διαβάστε επίσης:

Ο Κιθ Ρίτσαρντς γιόρτασε τα 80α γενέθλια και την 40η επέτειο γάμου του

Η Μαρίνα Σάττι συστήνεται στον κόσμο της Eurovision: «Ανυπομονώ να παρουσιάσω τη μουσική μας»

Νίκος Φλωρινιώτης: Η μάχη με τον καρκίνο και ο θάνατος του πατέρα του 6 μήνες πριν – Πότε θα γίνει η κηδεία του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:55