search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:43
MENU CLOSE

Αισθητικές επεμβάσεις: Οι celebrities που βγήκαν… αγνώριστες από τον πλαστικό τους! (Video/Photos)

24.09.2021 14:41
plastikes-new

Πολλά είναι τα δημόσια πρόσωπα που κατά καιρούς επιχείρησαν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον πλαστικό τους.

Άλλοι είχαν τα αποτελέσματα που επεδίωκαν, ενώ κάποιοι άλλοι έφτασαν στο όριο της παραμόρφωσης…

Ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι η Λίντα Εβαντζελίστα, ένα από τα πιο διάσημα σούπερ μόντελ των 90s, η οποία σε πρόσφατη ανάρτησή της αποκάλυψε ότι έμεινε «μόνιμα παραμορφωμένη» λόγω παρενέργειας που εμφάνισε, έπειτα από επέμβαση μείωσης λίπους.

Η Ντέμι Μουρ αποτελεί ακόμα μια celebrity η οποία στον δρόμο προς την αναζήτηση της… τελειότητας, φαίνεται ότι το παράκανε…

Στις…. εθισμένες με τα μπότοξ και τις αισθητικές επεμβάσεις συγκαταλέγεται αναμφισβήτητα η Κάρλα Μπούνι, όπως επίσης και η Μεγκ Ράιαν, με την τελευταία να δηλώνει χαρούμενη, μάλιστα, που μεγαλώνει… φυσικά!

Αντιθέτως, η Μέλανι Γκρίφιθ δηλώνει ότι είχε παρασυρθεί από τις αισθητικές επεμβάσεις δίχως να συνειδητοποιεί ότι έχει χαθεί το μέτρο. Τα τελευταία χρόνια -οπως τονίζει- προσπαθεί να επαναφέρει ότι… διορθώνεται!

Τέλος η Ντονατέλλα Βερσάτσε θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο της… βασίλισσας των αισθητικών επεμβάσεων έχοντας συνδυάσει το όνομά της με τις πλαστικές. Πλέον, το μόνο που μοιάζει ίδιο με το παρελθόν, είναι το ονομάτεπώνυμο και τα ξανθά μαλλιά της…

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Μακαλιάς (Photo)

Άκης Πετρετζίκης: Έστειλε τα προσκλητήρια του γάμου του

Ελένη Μενεγάκη: Πρώτη συνέντευξη μετά την επιστροφή της – Τι έκανε τον χρόνο που έλειπε από την τηλεόραση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:43