search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:20
MENU CLOSE

Λίντα Εβαντζελίστα: Παραμορφώθηκα μόνιμα από πλαστική επέμβαση

23.09.2021 19:45
linda_evangelista_new

Συγκλονίζει το σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ’90 με μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Η Λίντα «δεν-σηκώνομαι-από-το-κρεβάτι-μου-για-λιγότερα-από-10000-δολάρια» Εβαντζελίστα η οποία ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα κατά τη δεκαετία του 1990 αποκάλυψε μέσω Instagram ότι έχει παραμορφωθεί μόνιμα λόγω παρενέργειας μιας πλαστικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε.

Η 56χρονη Εβαντζελίστα έγραψε ότι αρχικά υποβλήθηκε σε διαδικασία για μείωση του σωματικού λίπους και στη συνέχεια σε δύο «οδυνηρές, αποτυχημένες διορθωτικές επεμβάσεις», αφού η αρχική διαδικασία -γνωστή ως body contouring απέτυχε.

Η διαδικασία αυτή χρησιμοποιεί το κρύο για να μειώνει το λίπος σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ωστόσο, όπως είπε η Εβαντζελίστα, μια πολύ σπάνια παρενέργεια κάνει τα λιποκύτταρα να μεγαλώνουν αντί να συρρικώνονται.

Η Καναδή σημείωσε ότι η διαδικασία αυτή την παραμόρφωσε, την υποχρέωσε να φύγει από τη δημοσιότητα, της κόστισε τη δουλειά της και της προκάλεσε κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να απομονωθεί από όλους και από κάθε δημόσια δραστηριότητα.

Σημείωσε, δε, ότι μοιράστηκε την ιστορία της προκειμένου να προχωρήσει με τη ζωή της ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στην εταιρεία που ευθύνεται για τη διαδικασία.

Photo: Instagram

Διαβάστε επίσης

Τζόνι Ντεπ: «Ξέφυγε» η κατάσταση με το #metoo – Είμαι θύμα της cancel culture

Άιρλαντ Μπόλντουιν: Φωτογραφήθηκε με μπικίνι για να δείξει τις ατέλειές της (Photos)

Μέγκαν Φοξ – Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Η αισθησιακή φωτογράφιση που «έριξε» το Instagram (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:20