search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:56
MENU CLOSE

Άνοιξε η παραλιακή μετά την έντονη βροχόπτωση – Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό (video/photos)

21.12.2023 09:56
paraliaki_new

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής καθώς η έντονη βροχόπτωση το βράδυ προκάλεσε σημαντικά προβλήματα.

Ειδικότερα αυξημένη κίνηση παρατηρείται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά καθώς τα ξημερώματα είχαν συσσωρευτεί νερά λόγω της βροχόπτωσης και τα οχήματα κινούνταν με δυσκολία.

Πλέον, σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, το μεγαλύτερο μέρος των υδάτων έχει απομακρυνθεί αλλά ακόμα παρατηρείται κίνηση στο σημείο.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

Παράλληλα σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται και στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά καθώς λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε αυτοκίνητο, έκλεισαν προσωρινά δύο λωρίδες κυκλοφορίας στο ύψος του Κόκκινου Μύλου.

Ιδιαίτερη αυξημένη είναι η κίνηση και στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος του Ρέντη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοδυτικό Ιόνιο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά και θα προκαλέσει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα έως και τις απογευματινές ώρες (21-12-23) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, αρχικά στα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στον ανακριτή ο νοσηλευτής που κατηγορείται ότι βίασε 23χρονη ασθενή

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:51