search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:44
MENU CLOSE

Πυροβολούσε όποιον κινούνταν ο μακελάρης της Πράγας – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

21.12.2023 22:03
praga astynomia

Σε νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ο 24χρονος φοιτητής και δράστης του μακελειού στο Πανεπιστήμιο Καρόλου στην Πράγα πυροβολούσε αδιακρίτως, όποιον έβλεπε να κινείται, είτε εντός του πανεπιστημιακού χώρου, είτε κάτω στον δρόμο.

Το βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό της Πράγας κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει τον 24χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου του Καρόλου να βρίσκεται στην οροφή, να φωνάζει και να ανοίγει πυρ κατά των ανθρώπων που έτρεχαν πανικόβλητοι να ξεφύγουν στη γέφυρα που περνάει μπροστά από το κτήριο.

Για να ξεφύγουν από το δολοφονικό αμόκ του δράστη, τρομοκρατημένοι φοιτητές πηδούσαν από το παράθυρο, με άλλους να κρύβονται στα περβάζια και άλλους να προσπαθούν πηδώντας να κατέβουν τους ορόφους. Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μια κοπέλα δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία της στο περβάζι και έπεσε στο κενό, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 24 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 9 σοβαρά, σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης. Ανάμεσα στους νεκρούς και ο δράστης, ο οποίος αυτοκτόνησε μόλις είδε να καταφθάνουν οι αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Μεξικό: Οικογένεια καταγράφει τυχαία θανατηφόρα επίθεση καρχαρία (Video)

Μακελειό στην Πράγα: Σκότωσε τον πατέρα του στο σπίτι πριν την επίθεση με τους 15 νεκρούς στο Πανεπιστήμιο – Η «έμπνευση» από την Αλίνα Αφανασκίνα

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: «Επιθυμούμε να προωθήσουμε τις σχέσεις μας στη βάση μιας θετικής ατζέντας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:43