search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:31
MENU CLOSE

Πράγα: «Δεν υπάρχει Έλληνας μεταξύ των θυμάτων» λέει η ελληνική Πρεσβεία

21.12.2023 20:54
praga pyrobolismoi 876- new

Δεν συγκαταλέγεται Έλληνας πολίτης στα θύματα της επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα στο Πανεπιστήμιο της Πράγας, σύμφωνα με την ελληνική πρεσβεία.

Σημειώνεται πως η πρωτεύουσα της Τσεχίας είναι δημοφιλής προορισμός ενόψει των Χριστουγέννων ενώ εκεί ζουν και πολλοί Έλληνες φοιτητές.

Η Ελληνική Πρεσβεία έδωσε οδηγίες σε όσους Έλληνες βρίσκονται στην πρωτεύουσα της χώρας, να αποφεύγουν την Πλατεία Γιαν Πάλαχ, όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

«Το συμβάν έχει τελειώσει αλλά η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τόσο το κτίριο όσο και τον περιβάλλοντα χώρο για τυχόν ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού, ενώ συνεχίζεται και η διαδικασία για την αναγνώριση των θυμάτων», αναφέρει η Ελληνική Πρεσβεία στην Πράγα.

«Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο εξής τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της Πρεσβείας Πράγας: +420 775 033 669», προσθέτει η Ελληνική Πρεσβεία.

Διαβάστε επίσης:

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: «Επιθυμούμε να προωθήσουμε τις σχέσεις μας στη βάση μιας θετικής ατζέντας»

 Σοκαρισμένος δηλώνει ο Τσέχος πρόεδρος για το μακελειό στην Πράγα

Αυτός είναι ο 24χρονος που αιματοκύλησε την Πράγα – Σοκάρουν τα μηνύματα μίσους, αυτοκτόνησε μετά την επίθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 08:26