search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:39
MENU CLOSE

Καταδίωξη στον Ασπρόπυργο: Προφυλακιστέοι οι συλληφθέντες

22.12.2023 18:12
police-arthrou

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν την Παρασκευή, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία τους στον ανακριτή Πειραιά, οι δύο κατηγορούμενοι 20 και 17 χρόνων που συνελήφθησαν μετά την αιματηρή καταδίωξη στον Ασπρόπυργο που κατέληξε στον τραγικό θάνατο του 29χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες μαζί με άλλα δύο άτομα που αναζητούνται ακόμα, φέρεται να είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση (συμμορία), με σκοπό την κλοπή οχημάτων από το Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής. Σήμερα οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακεκριμένες κλοπές απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προκλήθηκε ο θάνατος του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες στις απολογίες τους ομολόγησαν την πράξη της κλοπής, ωστόσο αρνήθηκαν την εμπλοκή τους και την υπαιτιότητά τους στο τραγικό δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός.

Σημειώνεται ότι κατά της διάρκειας της καταδίωξης, η μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ακολουθούσε, προσέκρουσε πάνω σε περιπολικό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας και τον βαρύ τραυματισμό του συνοδηγού. Παράλληλα, είχε τραυματισθεί ελαφρά το πλήρωμα του περιπολικού και είχαν προκληθεί φθορές στο υπηρεσιακό όχημα. 

Διαβάστε επίσης:

Τραγέλαφος με το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ: Επαναλειτουργεί, αλλά αν… φυσάει πολύ και… χιονίζει θα κλείνει

Λαμία: Μοιραία πτώση για 51χρονο από μπαλκόνι 2ου ορόφου

ΤτΕ: Πάνω από 30 εκατ. τουρίστες επισκέφθηκαν τη χώρα στο δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:38