search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:43
MENU CLOSE

Κικίλιας κατά Περιφέρειας για την προετοιμασία της ενόψει χιονοπτώσεων

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2313
21/12/2023
23.12.2023 11:37
kikilias-new

«Δεν είμαι ευχαριστημένος». Κάπως έτσι άφησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας αιχμές για την απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, σχετικά με την προετοιμασία της για τον χειμώνα και, κυρίως, για το ενδεχόμενο να υπάρξει χιονιάς στην περιοχή.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για την προετοιμασία για ενδεχόμενη χιονόπτωση στην Περιφέρεια Αττικής, ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά πως «σε ό,τι έχει να κάνει με την Αττική, την ευθύνη για να διενεργήσει διαγωνισμό και να έχει εκχιονιστικά μηχανήματα με κάποιο μειοδότη που τελικά θα καταλήξει να κερδίσει το διαγωνισμό την έχει η Περιφέρεια Αττικής. Δεν είμαι ευχαριστημένος, γιατί δεν έχουμε διαγωνισμό που να έχει τελεσφορήσει, “τρέχει” από τις 20 Ιουλίου 2023, τον παρακολουθώ. Έχει φτάσει Δεκέμβριος να είναι μπλοκαρισμένος. Οι εταιρείες που συμμετέχουν έχει “χτυπήσει” η μία την άλλη».

Μάλιστα, φαίνεται ότι εξετάζει και πιο… χάρντκορ μέτρα, καθώς είπε ότι «αν χρειαστεί, θα κάνουμε με επιτάξεις τη δουλειά μας… δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα τους φέρνω όλους στο υπουργείο, να δούμε πόσα μηχανήματα έχουν, πού θα είναι ανεπτυγμένα. Αν χρειαστεί, θα τα επιτάξουμε. Αυτών (σ.σ.: των εταιρειών) και όποιου άλλου ιδιώτη χρειαστεί».

Διαβάστε επίσης:

Σε τι μας ωφελεί το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση;

Δώρα Αυγέρη: Η αγκαλιά με τον Στέφανο Κασσελάκη και η ευχή

Κασσελάκης για Ιερώνυμο: Δεν θα αναφερόμουν ποτέ με τέτοιο τρόπο εναντίον συνανθρώπων μου – Ευτυχώς Πατριάρχης και Πάππας είναι ανοιχτόμυαλοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09