search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:13
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Ιερώνυμο: Δεν θα αναφερόμουν ποτέ με τέτοιο τρόπο εναντίον συνανθρώπων μου – Ευτυχώς Πατριάρχης και Πάππας είναι ανοιχτόμυαλοι

22.12.2023 14:58
kasselakis-new

Αιχμή κατά του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και τη φρασεολογία που χρησιμοποίησε σχολιάζοντας το ζήτημα των ομόφυλων ζευγαριών, άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης:

Ερωτηθείς για τις επίμαχες δηλώσεις του απάντησε ότι ο ίδιος δεν θα αναφερόταν ποτέ με τέτοιο τρόπο εναντίον συνανθρώπων μου. 

«Ευτυχώς  όμως  μεγάλες προσωπικότητες της εκκλησίας όπως  ο Πατριάρχης και ο Πάππας  είναι ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί» ανέφερε

Αισιόδοξος για τον ΣΥΡΙΖΑ παρά τις δημοσκοπήσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι παρά τις δημοσκοπήσεις  είναι ιδιαίτερα  αισιόδοξος για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ  καθώς μόνο  το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γράφετε στον ΣΥΡΙΖΑ 8 -10.000 νέα μέλη. 

Παράλληλα τόνισε ότι το κλίμα που εισπράττει από τους πολίτες είναι ιδιαίτερα θετικό επαναλαμβάνοντας ότι ποτέ δεν θα προδώσει τους ανθρώπους  που τον ανέδειξαν πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Αντίθετος με το νομοθέτημα για τα ιδιωτικά ΑΕΙ

Σε ότι αφορά  τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  είναι αντίθετος στο νομοθέτημα της κυβέρνηση ενώ  το επόμενο διάστημα θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση  του  ΣΥΡΙΖΑ για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στα δημόσια Πανεπιστήμια.  “Από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι είμαι κατά ανέφερε “ χαρακτηριστικά .

Τέλος αναφερόμενος στο θέμα που  δημιουργήθηκε με την εικαστικό Γεωργία Λαλλέ είπε ότι  με το που ξέσπασε η ιστορία  επικοινώνησε μέσω τηλεδιάσκεψης μαζί της, ενώ επεσήμανε ότι είναι διατεθειμένος  να την βοηθήσει να φέρει την έκθεση της εδώ.

Διαβάστε επίσης

Ρουσόπουλος: Ένα βήμα πριν από την εκλογή του ως προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

Θετική εξέλιξη στην υπόθεση Μπελέρη «βλέπει» η Αθήνα – «Διάδρομος για την επίλυση του θέματος»

«Το ζήτημα διαψεύστηκε με κάθε επισημότητα» – Η απάντηση Μαρινάκη στον Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07