search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:43
MENU CLOSE

Κολωνός: Συνελήφθη στο Αγρίνιο καταζητούμενος για την υπόθεση της 12χρονης – Τον εντόπισαν να οδηγεί μεθυσμένος

23.12.2023 14:20
kolonos-new

Έναν 35χρονο, που κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, συνέλαβαν αστυνομικοί στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με το Mega, ο 35χρονος έπεσε στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. μετά από τρακάρισμα στον δρόμο Θέρμου – Αγρινίου. Όλα ξεκίνησαν, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από την πορεία του και χτύπησε σε πινακίδες και κιγκλιδώματα.

Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως ο οδηγός του οχήματος ήταν ένας 35χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διαπιστώθηκε πως οδηγούσε σε κατάσταση μέθης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ταυτοποίησης των στοιχείων του, διαπιστώθηκε πως υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για την υπόθεση των Σεπολίων.

Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αθήνα, όπου αναμένεται να απολογηθεί για την εμπλοκή του στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης στον Κολωνό.

Στις 8 Ιανουαρίου αρχίζει η δίκη

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο αναμένεται να αρχίσει στις 8 Ιανουαρίου, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Βασικοί κατηγορούμενοι ο Ηλίας Μίχος, αλλά και η μητέρα της ανήλικης. 

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών (αριθμός 2865/2023) οι δύο πρωταγωνιστές όσων βίωνε το12χρονο κορίτσι θα καθίσουν στο εδώλιο για βαριά αδικήματα που αφορούν σεξουαλική βία και εκπόρνευση του παιδιού.

Έτσι, ο Ηλίας Μίχος θα δικαστεί για βιασμό του κοριτσιού καθώς και για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ η 37χρονη μητέρα, που είχε προφυλακιστεί για διακεκριμένη μαστροπεία θα λογοδοτήσει και για την επιπλέον κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

Στο βούλευμα, οι δικαστές αναφέρουν πως η μητέρα της 12χρονης διέθετε έναντι αμοιβής σε πρόσωπα, που προσδιορίζονται στη δικογραφία, ηλεκτρονικό υλικό με το παιδί της γυμνό.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι αποκαλούμενοι «πελάτες του Μίχου», άνδρες που πλήρωναν για να βρεθούν με το κορίτσι στα ραντεβού της φρίκης και είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο.

Για την 12χρονη και όσα συνέβαιναν σε βάρος της βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε ώστε να μην τεθούν ζητήματα συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης των 18 μηνών των εμπλεκόμενων της βασικής υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Μητροπολίτης Σεραφείμ: Νέο μεσαιωνικό, ομοφοβικό κήρυγμα – «Η ομοφυλοφιλία φέρνει ασθένειες, καρκίνο και θάνατο»!

Αράχωβα: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν φιλόζωοι – Αμφισβητούν το πόρισμα Παπαϊωάννου

Κίνηση: Τεράστιες ουρές στην Αθηνών-Λαμίας, σημειωτόν η φυγή ενόψει Χριστουγέννων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42