search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:16
MENU CLOSE

Απάντηση Νετανιάχου στον Ερντογάν: «Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει μαθήματα ηθικής»

27.12.2023 18:41
NETANIAXOU

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει μαθήματα ηθικής», απάντησε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου στις κατηγορίες του Τούρκου προέδρου ότι «δεν διαφέρει και πολύ από τον Χίτλερ».

«Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος διαπράττει γενοκτονία κατά των Κούρδων και κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ για τη φυλάκιση δημοσιογράφων που αντιτίθενται στην κυριαρχία του, είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει μαθήματα ηθικής», δήλωσε συγκεκριμένα ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

«Ο IDF είναι ο πιο ηθικός στρατός στον κόσμο που πολεμά και καταστρέφει την πιο απεχθή και σκληρή τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο, τη Χαμάς – ISIS, που διέπραξε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και την οποία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επαινεί και φιλοξενεί τους ανώτερους αξιωματούχους του», συμπλήρωσε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου στις δηλώσεις του.

Νωρίτερα, ο Ερντογάν δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση στην Άγκυρα, ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό που ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κάνει με τις επιθέσεις στη Γάζα και αυτό που έκανε ο Χίτλερ, παραβάλλοντας τις ισραηλινές επιθέσεις κατά της Γάζας με τη μεταχείριση των Εβραίων από τους Ναζί. «Κατά ποιον τρόπο είσαι διαφορετικός από τον Χίτλερ;…Αυτά που κάνει ο Νετανιάχου είναι λιγότερα από αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Όχι», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

Διαβάστε επίσης:

Οι New York Times μηνύουν Microsoft και OpenAI για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

«Θα μπορούσε να είχε καταστρέψει την Ευρώπη» – Τι λένε τα γερμανικά ΜΜΕ για τις ελληνικές αντιδράσεις στον θάνατο Σόιμπλε

Εκδίκηση ορκίστηκαν να πάρουν οι Φρουροί της Επανάστασης στην κηδεία του Ιρανού ταξίαρχου 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:16