search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:04
MENU CLOSE

Κοκτέιλ γρίπης και κορωνοϊού ταλαιπωρεί τα παιδιά – Ουρές σε νοσοκομεία (Video)

27.12.2023 07:27
sick new

Σε έξαρση βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες λοιμώξεις και κορωνοϊός σε παιδιά, με αποτέλεσμα γονείς και ανηλίκους να σχηματίζουν ουρές στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στα επείγοντα των παιδιατρικών νοσοκομείων παρατηρούνται ουρές και η αναμονή αγγίζει τις τέσσερις ώρες.

«Περισσότερο φαίνονται ότι πλήττονται τα παιδιά κάτω των 5 ετών»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, η παιδίατρος Άννα Παρδάλη ότι από τη έξαρση των ιώσεων πλήττονται κυρίως παιδιά κάτω των 5 ετών.

«Υπάρχει μια έξαρση ιώσεων, περιλαμβάνει covid, γρίπη RSV, στρεπτόκοκκο αλλά και άλλους αναπνευστικούς ιούς, όπως είναι ο αδενοϊός, ο εντεροϊός. Περισσότερο φαίνονται ότι πλήττονται τα παιδιά κάτω των 5 ετών. Είναι κάτι που παρατηρείται έτσι κι αλλιώς σε έξαρση τον χειμώνα και πολύ περισσότερο στη γιορτινή περίοδο όπου λόγω των μετακινήσεων και των εορταστικών εκδηλώσεων συγχρωτίζονται», ανέφερε η γιατρός.

Ουρές σχηματίστηκαν και στα φαρμακεία, όπου οι πολίτες σπεύδουν να αγοράσουν τεστ για τον κορωνοϊό, αλλά και για την γρίπη.

Διαβαστε επίσης

Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά τα καταστήματα την Τετάρτη – Πώς θα λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες

Βασίλης Καρράς: Η μεγάλη επιθυμία του λαϊκού τραγουδιστή – Το «μουσικό» αντίο της ορχήστρας του

Νέα Σμύρνη: 16χρονος εντοπίστηκε νεκρός – Έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34