search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 07:49
MENU CLOSE

Σακελλαροπούλου για τον θάνατο του αστυνομικού: Θρηνούμε ένα ακόμη θύμα οπαδικής βίας

27.12.2023 20:42
sakellaropoulou 765- new

Στον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού που είχε τραυματιστεί από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των οπαδικών επεισοδίων στου Ρέντη αναφέρθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά της για το χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υπογραμμίζει: «Σήμερα θρηνούμε ένα ακόμη θύμα της οπαδικής βίας, του παράλογου φανατισμού, της έξαλλης επιθετικότητας, της φονικής βαρβαρότητας, που με ανησυχητική συχνότητα εκδηλώνονται με αφορμή τις αθλητικές αναμετρήσεις, εντός και κυρίως εκτός γηπέδων».

Και συνεχίζει, «ένα νέο παιδί, ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά του, δεν μπόρεσε τελικά, αν και πάλεψε μέρες, να διαφύγει το μοιραίο. Το “ως εδώ”, που αρκετό καιρό τώρα δονεί την κοινωνία μας, ας σημάνει το τέλος της ανοχής απέναντι στις εγκληματικές συμπεριφορές όσων ασυνείδητων μετατρέπουν τους αγώνες σε παγίδες θανάτου».

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Δούκας: «Θα αφήσουμε την Πανεπιστημίου στην ησυχία της, θα ανοίξω τη Βασ. Όλγας» – Η πολιτική του τις πρώτες 100 ημέρες

Απάντηση Σκουρλέτη-Τζανακόπουλου στις διαρροές Κασσελάκη για κακοδιαχείριση στα οικονομικά

Πέθανε o Γάλλος πολιτικός και «πατέρας» του ευρώ, Ζακ Ντελόρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 07:41