search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:48
MENU CLOSE

Μικρούτσικος: Έξαλλος με την ιδιοκτήτρια που απέλυσε υπάλληλο επειδή έκανε ράστα τα μαλλιά της (Video)

02.01.2024 12:53
mikrotytsikos-ratsismos-new

Με την καταγγελία που έκανε υπάλληλος εις βάρος της εργοδότριάς της έπειτα από την απόλυσή της επειδή δεν ενέκρινε την επιλογή της… να κάνει κοτσιδάκια στα μαλλιά της (!) ασχολήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή της.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που δικαίως έχει ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων με τους χρήστες του διαδικτύου να κατηγορούν την εν λόγω ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων για ρατσισμό.

Από την πλευρά της, η εν λόγω ιδιοκτήτρια αρνείται τις κατηγορίες χωρίς να διστάζει, ωστόσο, πέρα από την απόλυση, να χαρακτηρίζει «βρώμικο» το αφρικανικό χτένισμα της υπαλλήλου της!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετηθηκε σχετικά, ξεσπώντας στον αέρα της εκπομπής κατά της ιδιοκτήτριας. Επισημαίνοντας ότι η απόφασή της να απολύσει την εν λόγω υπάλληλο είναι αποτέλεσμα ρατσισμού, τόνισε ότι νιώθει ντροπή που κάποτε πέρασε και ο ίδιος από το εν λόγω κατάστημα.

«Η ιδιοκτήτρια είπε ότι αυτό δεν είναι ρατσισμός. Είναι η καρδιά του ρατσισμού. Το κουκούτσι του ρατσισμού κι αυτό είναι ρατσισμός. Επειδή τα μαλλιά είναι έτσι και άπτεται του ράστα, του χρώματός της, της κουλτούρας που έχει αυτή η γυναίκα, της είπε βρωμιάρα επί της ουσίας, Εξάρχεια και ό,τι χαρακτηρισμούς είχε στο μυαλό της. Είναι βαθύτατα ρατσιστική η διαδικασία. Ντρέπομαι. Είπε δεν είναι για εδώ αυτό» είπε και πρόσθεσε:

«Ντρέπομαι που ήμουν 20 χρόνια στην Κηφισιά και έχω περάσει από αυτό το μαγαζί κι έχω ψωνίσει. Ντρέπομαι στην κυριολεξία. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που θεωρούν τους εργαζόμενους… Δεν λέω ότι είναι καθολικό. Επειδή ήμουν 20 χρόνια Κηφισιώτης και γνώριζα την αγορά και έχω περάσει από αυτό το μαγαζί, είναι ντροπή! Να χρησιμοποιείς τον εργαζόμενο ότι είναι ένα πράγμα που το κάνεις ό,τι θέλεις και μάλιστα το απολύω και διώχνω άνθρωπο. Βαθύτατα ρατσιστική και φασιστική διάκριση»

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια – Η φύση έχει ορίσει μαμά και μπαμπά» (Video)

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη» (Video)

Survivor: Αναχώρησαν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο – Ποιοι διάσημοι θα συμμετέχουν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:48