search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:28
MENU CLOSE

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη» (Video)

02.01.2024 11:28
geronikoloy-tsimitselis-new

Για την παιδική της ηλικία αλλά και το κενό που έχει αφήσει μέσα της η απώλεια του πατέρα της μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στον δεσμό που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η ηθοποιός αναφέρεται στην ερώτηση που της γίνεται συχνά σχετικά με το αν θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Μικρή ήμουν πάρα πολύ ήσυχη, δεν έκανα ζαβολιές. Από μικρή ήθελα να είμαι καλή για έμενα όχι για κάποιον άλλο. Δεν είχα τρελή επιτυχία στα αγόρια, όταν με ήθελε κάποιο αγοράκι, θα με έβριζε» είπε και πρόσθεσε:

«Είμαι συγκεντρωτική, θεωρώ ότι τα κάνω όλα καλύτερα από τους άλλους. Κουραστικοί είναι αυτοί που τους αρέσει να αφήνουν εκκρεμότητες, όχι εγώ που δεν αφήνω καμία. Είμαι καλή συγκάτοικος, άλλα λίγο ακατάστατη»

Αναφορικά με την απώλεια του πατέρα της, η Κατερίνα Γερονικολού τόνισε την ανάγκη της να τον επαναφέρει συχνά στη θύμισή της.

«Στις γιορτές νιώθω πιο έντονα την απουσία του πατέρα μου, το νόημα είναι να θυμόμαστε. Πιο πολλά χρόνια της ζωής μου ζω χωρίς τον πάτερα μου, πάρα μαζί του. Προσπαθώ να μην ξεχάσω την φωνή του μπαμπά μου. Μακάρι ο μπαμπάς μου να ήταν περήφανος για έμενα, θέλω να πιστεύω ότι με βλέπει» τόνισε.

«Πιστεύω πως αν ακολουθούσα το επάγγελμα της δικηγόρου θα ήμουν καλή. Η παρουσίαση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε εφόσον τηρεί κάποιες προϋποθέσεις. Τα προσόντα ενός παρουσιαστή έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα και την επικοινωνία. Με ρωτάνε συνέχεια αν θα πάω στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, αυτή η ερώτηση γίνεται από έλλειψη φαντασίας και έμμονης», συμπλήρωσε.

Για έναν ενδεχόμενο γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ηθοποιός υπογραμμίζει ότι το σενάριο αυτό δεν βρίσκεται στα σχέδιά τους.

«Αν παντρευόμασταν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη θα μπορούσε να γίνει κουμπάρα μας η Μιμή Ντενίση. Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη» είπε και πρόσθεσε:

«Πιστεύω στο μάτι, οπότε πάω διακοπές με τον Γιάννη κάτι συμβαίνει και χάνουμε τα πράγματά μας. Ο Γιάννης είναι ξεροκέφαλος, στην αρχή δεν κάνει αυτό που του λέω. Ο Γιάννης ήθελε η ταινία να είναι άψογη και παραμυθένια, του έλεγα να μην βιάζεται».

Η Κατερίνα Γερονικολού θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με την παράσταση «από Σμύρνη Σαλονίκη» από 12 Ιανουαρίου.

«Η ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι” έχει ψυχή και καρδιά, γι’ αυτό αγγίζει το κοινό. Θα ήθελα να ζει ο πάππους μου και η γιαγιά μου, για να δούμε μαζί την ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι”, είναι κάτι που μου λείπει», σημείωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αναχώρησαν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο – Ποιοι διάσημοι θα συμμετέχουν (Video)

Το τσιφτετέλι της Όλγας Τρέμη σε νυχτερινό κέντρο (Video)

Άντζελα Δημητρίου: Έχω φάει πάρα πολύ bullying – Eλεγα “γιατί το κάνετε αυτο, ρε παιδιά, πώς κοιμάστε;” (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 11:27