search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:37
MENU CLOSE

Γιώργος Γερολυμάτος: Η ημίγυμνη φωτογράφιση και οι… εμμονικές θαυμάστριες (Video)

03.01.2024 13:05
gerolymatos-new

Για την ημίγυμνη φωτογράφιση που είχε κάνει παλαιότερα μίλησε Γιώργος Γερολυμάτος, ενώ αναφέρθηκε και στις θαυμάστριες που είχαν εμμονή μαζί του στην πορεία της καριέρας του.

«Είμαι ο πρώτος Έλληνας που φωτογραφήθηκε ημίγυμνος. Ήταν αισθησιακή η φωτογράφιση. Έκανε καλό στη καριέρα μου η φωτογράφιση. Γαργαλιόμουν που είχα δίπλα μου δύο γυναίκες. Μου άρεσε να φλερτάρω με τις γυναίκες. Μία γυναίκα ήρθε στο καμαρίνι μου και ήθελε με το ζόρι», είπε και πρόσθεσε:

«Σεξουαλική παρενόχληση είχα και από άνδρες και από γυναίκες. Είχα εμμονική θαυμάστρια. Μία φορά μπήκε στο σπίτι μου και τα έσπασε όλα και με περίμενε να έρθω. Θα έπρεπε ή να σηκώσω το χέρι μου ή να μην κάνω τίποτα στην εμμονική θαυμάστρια. Έβγαινα συνέχεια με θαυμάστριες. Είχα παράλληλες σχέσεις και δεν ένιωθα τύψεις. Το θεωρούσα μέρος της δουλειάς μου».

Η εκδίκηση της συντρόφου του

Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης και σε μια πρώην σύντροφό του η οποία προκειμένου να τον εκδικηθεί έκανε ζημιά στο αυτοκίνητό του.

«Μία σύντροφος μου, μου έγδαρε όλο το αυτοκίνητο για να με εκδικηθεί. Είχα κάνει σχέση με διάσημες που δεν μαθεύτηκαν ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Ρόκκος: Συντρετριμμένος στην κηδεία του αδερφού του – Τα πλάνα που «έκοψε» η Καινούργιου (Video)

Πύρρος Δήμας: Ρωτήστε τον πρωθυπουργό αν θα είμαι στο Ευρωψηφοδέλτιο (video)

Σάνεν Ντόχερτι: «Με την κατάλληλη θεραπεία θέλω να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32