search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:14
MENU CLOSE

Πύρρος Δήμας: Ρωτήστε τον πρωθυπουργό αν θα είμαι στο Ευρωψηφοδέλτιο (video)

03.01.2024 11:39
pyrros_dimas_31

Ο Πύρρος Δήμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day στην οποία μίλησε για την περίοδο που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό και έπεσε σε κατάθλιψη, για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Αφροδίτης Σκαφίδα αλλά και για την πολιτική.

«Ξεκίνησα τον πρωταθλητισμό στα 7 και στα 30 έπαθα σοκ ότι πρέπει να σταματήσω. Δεν είναι εύκολο αυτό να το διαχειριστείς. Με πείραξε πολύ όταν έγινα 30, πιο πολύ από ότι όταν έγινα 50. Πέρασα μια περίοδο κατάθλιψης, κοιμόμουν με τις ώρες. […] Δεν είχα ιδέα πόσο κοστίζει το γάλα και η ζάχαρη και ρωτούσα αν φτάνουν 50 ευρώ. Ήμουν αφοσιωμένος στον πρωταθλητισμό. Σταματώντας τον πρωταθλητισμό, κατάλαβα ότι στη ζωή υπάρχουν κι άλλα σημαντικά πράγματα όπως είναι τα παιδιά μου» εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας.

«Με τον Χρήστο σκοτωνόμασταν πολλές φορές αλλά τα βρίσκαμε», είπε σε άλλο σημείο μιλώντας για τον Χρήστο Ιακώβου.

Σε ερώτηση για το αν θα είναι στο Ευρωψηφοδέλτιο απάντησε «Ρωτήστε τον πρωθυπουργό», συμπληρώνοντας ωστόσο πως «δεν έχω κάποια πρόταση να σας πω»

Περιμένοντας το πέμπτο παιδί

Παράλληλα ο Πύρρος Δήμας μίλησε και για το γεγονός ότι θα γίνει για 5η φορά πατέρας, καθώς η σύντροφος του Αφροδίτη Σκαφίδα είναι έγκυος.

«Αυτή η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι πολύ όμορφη. Υπάρχουν ταξίδια, είμαστε πέρα δώθε αλλά είναι πολύ όμορφο» είπε ο Πύρρος Δήμας για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Διαβάστε επίσης:

Παπανώτας κατά Οικονομόπουλου: «Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι αντίθετος στις προσωπικές επιλογές του διπλανού σου» (Video)

Κυριακίδης-Μουρίκη: Η ατάκα που «πάγωσε» το πλατό – «Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε» (Video)

Tomilou: Το σκυλάκι που ξετρέλανε το Tik Tok έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15