search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:05
MENU CLOSE

Παπανώτας κατά Οικονομόπουλου: «Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι αντίθετος στις προσωπικές επιλογές του διπλανού σου» (Video)

03.01.2024 10:23
oikonomopoylos-papanotas-new

Την άποψή του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο Νίκος Οικονομόπουλος, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι αντίθετος, καθώς «η φύση έχει ορίσει ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από μητέρα και πατέρα».

Σχολιάζοντας τη συνέντευξή του, ο Δημήτρης Παπανώτας ξέσπασε στον αέρα του Happy Day, τονίζοντας ότι δεν μπορεί κάποιος να έχει καν άποψη για τις επιλογές του διπλανού του.

«Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι αντίθετος στις προσωπικές επιλογές του διπλανού σου. Δεν έχω εγώ δικαίωμα να κρίνω τις δικές σου επιλογές, ποιος άντρας σου αρέσει ή ποια γυναίκα ή ποιον θέλεις να παντρευτείς ή πόσα παιδιά θέλεις να κάνεις. Δεν υπάρχει δικαίωμα. Εσείς δεν καταλαβαίνετε. Ποια είναι η άποψη; Πώς θέλω να είναι η δική σου ζωή; Η δική μου άποψη για τη δική σου ζωή; Άποψη σε τι; Να σας εξηγήσω πως δεν καταλαβαίνετε» είπε και πρόσθεσε:

«Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν τα δικαιώματα των υπολοίπων παιδιών γιατί δεν αναγνωρίζεται η πατρική σχέση του παιδιού με τους δύο γονείς. Άρα, ο Οικονομόπουλος λέγοντας ότι εγώ το απορρίπτω αυτό, απορρίπτει τη ζωή παιδιών που υπάρχουν ήδη στην κοινωνία μας. Επίσης, υπάρχουν γυναίκες που έχουν αποφασίσει να κάνουν παιδιά χωρίς πατέρα και παίρνουν σπέρμα από τράπεζα σπέρματος. Υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδάκι και θέλουν να έχουν μία παρένθετη μητέρα. Όλους αυτούς τους απορρίπτει ο Οικονομόπουλος; Θα μπει στη ζωή όλων αυτών ο Οικονομόπουλος; Ε, με συγχωρείτε. Το κρίμα στον λαιμό σου που κολλάει; Το αχρείαστο περιγράφει και μία κατάσταση μέσα εδώ. Επαναλαμβάνω ότι έχουμε δικαίωμα να έχουμε άποψη για όλα, αλλά για το πως θα είναι η ζωή του διπλανού μας δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε άποψη».

Διαβάστε επίσης:

Κυριακίδης-Μουρίκη: Η ατάκα που «πάγωσε» το πλατό – «Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε» (Video)

Tomilou: Το σκυλάκι που ξετρέλανε το Tik Tok έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη (Videos)

Ντόρα Μακρυγιάννη: Σοκαρισμένη από το ξαφνικό τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά» – «Τόσος κόσμος άνεργος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:04