search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:09
MENU CLOSE

Ισραήλ: Δημοσιογράφος παρουσιάζει ειδήσεις με… όπλο στην τσέπη (Photo)

03.01.2024 20:43
israilini-dimosiografos-1

Μια δημοσιογράφος στο Ισραήλ παρουσιάζει τις ειδήσεις με όπλο στην τσέπη της… Το όπλο δεν το αφήνει να φαίνεται στην κάμερα βέβαια αλλά μια εικόνα που διέρρευσε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, «δείχνει» στην ουσία τα μέτρα που έχουν πάρει οι πολίτες μπροστά στον κίνδυνο των τρομοκρατικών επιθέσεων από τη Χαμάς, μετά την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου.

Η δημοσιογράφος είναι η Λίταλ Σέμες, γνωστή στο Ισραήλ για τη δημοσιογραφική της δουλειά και παρουσιάστρια των ειδήσεων του Channel 20. Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media αποκαλύπτει ότι μαζί με τον ασύρματο του μικροφώνου έχει και όπλο δίπλα.

Άλλαξαν οι κανόνες οπλοφορίας

Μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, όπου οι τρομοκράτες ισλαμιστές εισέβαλαν σε ισραηλινές πόλεις και σκότωναν αθώους ανθρώπους, πολλοί πολίτες του Ισραήλ επιλέγουν να έχουν και όπλα μαζί τους, αφού στη χώρα έχουν αλλάξει και οι κανόνες οπλοφορίας.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: Ο IDF επιβεβαίωσε τον θάνατο 25χρονου ομήρου σε ισραηλινή επιδρομή

Η γερμανική κυβέρνηση καλεί τους πολίτες της να φύγουν άμεσα από τον Λίβανο

Στο έλεος της κακοκαιρίας η βορειοδυτική Ευρώπη: Ρεκόρ ψύχους στη Σουηδία με θερμοκρασίες κάτω των -40 βαθμών Κελσίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:08