search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:45
MENU CLOSE

Χαμός ανάμεσα σε Πωλίνα Γκιωνάκη και Ανδρέα Μικρούτσικο: «Τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας» (Video)

05.01.2024 13:09
mikroytsikos-gionaki-new

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα της Πωλίνας Γκιωνάκη κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο “Super Κατερίνα”, το πρωί της Παρασκευής.

Η ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής, ωστόσο, λίγο πριν φύγει ζήτησε τον λόγο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για κάποια παλαιότερη τοποθέτησή του την οποία η ίδια θεώρησε προσβλητική απέναντι στη μνήμη του πατέρα της.

«Θα ήθελα να αποκαταστήσουμε κάτι πριν τελειώσουμε και πριν φύγω. Έχω πίκρα από εσάς, κύριε Μικρούτσικε, γιατί στην εκπομπή όπου φιλοξενήθηκε η γνώμη μου, αναφερθήκατε στον πατέρα μου. «Μην κοροϊδευόμαστε, τον πατέρα μου εννοούσατε» είπε αρχικά η Πωλίνα Γκιωνάκη, με τον παρουσιαστή να απαντά ως εξής:

«Αν είναι να μην κοροϊδευόμαστε, τότε μην τα παίρνεις πίσω κι εσύ αυτά που είχες πει, γιατί είχες πει πολύ υποτιμητικά πράγματα για τα νυφικά και τα λοιπά. Και έρχεσαι τώρα εδώ και όπως λέει «μαλλιαρά» η τηλεόραση: τη γύρισες τη μπιφτέκα».

Η απάντηση αυτή του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσε, ωστόσο, την οργή της ηθοποιού η οποία ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής.

«Ποια μπιφτέκα γύρισα; Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου μιλάτε και οφείλω να σας το πω. Δεν σας κάνω παρατήρηση, κύριε Μικρούτσικε! Ξέρετε κάτι; Αυτό που κάνετε τώρα δεν σας τιμάει! Προτιμώ να παραδεχθείτε ότι το είπατε. Τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας!» είπε εμφανώς ενοχλημένη και πρόσθεσε:

«Είναι η δεύτερη φορά που βγάζετε εμπάθεια για τον πατέρα μου και αυτό λέγεται βία! Δεν περίμενα να μου ζητήσει συγγνώμη ο κύριος Μικρούτσικος! Το ξέρω, γιατί θέλει μεγάλη ψυχή για να πει κάποιος συγγνώμη!»

Διαβάστε επίσης:

Κριστίνα Αγκιλέρα: Γιατί ανέβαλε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας

Πέγκυ Ζήνα: «Γιατί ασχολούμαστε με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όταν δεν γίνεται με τίποτα από ένα ζευγάρι φυσιολογικό;» (Video)

Μπιμπίλας κατά Οικονομόπουλου για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Γιατί ξινίζουν οι πολλά βαρείς που θέλουν τη γυναίκα στην κουζίνα;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:44