search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:54
MENU CLOSE

Πέγκυ Ζήνα: «Γιατί ασχολούμαστε με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όταν δεν γίνεται με τίποτα από ένα ζευγάρι φυσιολογικό;» (Video)

05.01.2024 10:58
peggy-zina-new

Στα θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε η Πέγκυ Ζήνα, μεταξύ των οποίων και στο νομοσχέδιο της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι κατανοεί τα επιχειρήματα και των δυο πλευρών, επισημαίνοντας ότι βιώνουμε μια περίοδο όπου η παλιά κοινωνία έρχεται να «συναντήσει» την καινούρια.

«Ακούω με πλήρη κατανόηση και τις δύο απόψεις (για την τεκνοθεσία). Έρχεται η παλιά κοινωνία και κάποια στεγανά με τα οποία μεγαλώσαμε πάρα πολλά χρόνια να βρουν την καινούργια κοινωνία. Κάποιες χώρες είναι πιο εξελιγμένες» είπε και πρόσθεσε:

«Όλες οι θρησκείες αυτό πρεσβεύουν: την αγάπη. Η αγάπη σημαίνει δέχομαι τον άλλο όπως είναι, με την αλήθεια του. Δεν πρέπει να καταδικάζεις τον άλλο να ζει δυστυχισμένος. Εγώ είμαι στο ενδιάμεσο της κοινωνίας.

Όταν ο Παπακαλιάτης είχε κάνει το “Δυο Μέρες Μόνο” και είχε δύο γυναίκες που μεγάλωναν ένα παιδί και είχα ερωτηθεί για αυτό, είχα πει ότι τη δεδομένη στιγμή δεν συμφωνώ, γιατί δεν είναι έτοιμη η κοινωνία. Το παιδί τότε ένιωθε απομονωμένο. Τώρα λόγω της ενημέρωσης, των social media και της τηλεόρασης το πράγμα έχει εξελιχθεί.

Πιστεύω λοιπόν ότι ανεξαρτήτως φύλου θα πρέπει οι άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά να μπορούν να είναι βάση νόμου μαζί. Να μοιράζονται την αγάπη τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία και τη ζωή τους γενικότερα.

Να έχουν το δικαίωμα να μεταλαμπαδεύσουν αυτή την αγάπη και την συντροφικότητα, σε οποιοδήποτε πλάσμα, γιατί όταν δίνεις αγάπη δεν γίνεται να κάνεις λάθος. Η αγάπη από μόνη της είναι εξαγνισμένη λέξη.

Όσον αφορά την υιοθεσία, θεωρώ ότι το κράτος θα πρέπει να διευκολύνει γενικότερα τις διαδικασίες. Υπάρχουν τόσα παιδάκια πεταμένα στα ιδρύματα, είναι γεμάτα και τα θυμόμαστε μόνο τις γιορτές.

Γιατί ασχολούμαστε μόνο με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όταν δεν γίνεται με τίποτα από ένα ζευγάρι φυσιολογικό; Το ξέρω από οικογενειακό μου περιστατικό, μία θεία μου που προσπάθησε να υιοθετήσει και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μπιμπίλας κατά Οικονομόπουλου για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Γιατί ξινίζουν οι πολλά βαρείς που θέλουν τη γυναίκα στην κουζίνα;

Καίτη Φίνου: «Ήμουν έγκυος, παρακάλεσα την Παναγία να αποβάλω»

Γεωργία Καλτσή: «Η αναπηρία είναι ένα ακριβό σπορ» λέει η πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:52