search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:41
MENU CLOSE

Καίτη Φίνου: «Ήμουν έγκυος, παρακάλεσα την Παναγία να αποβάλω»

05.01.2024 08:46
kaiti-finoy-new

Σε μια μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Καίτη Φίνου μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στις αποβολές που έχει βιώσει κατά το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τέσσερις εγκυμοσύνες της κατέληξαν σε αποβολή, ενώ για μια από αυτές είχε προσευχηθεί να έχει αυτή την κατάληξη, καθώς ο πατέρας του δεν ήταν ο σωστός σύντροφος για την ίδια.

«Δεν προλαβαίνεις, μέχρι τον δεύτερο μήνα να καταλάβεις και πολλά. Με έναν σύντροφό μου χάρηκα όταν απέβαλα. Ήμουν έγκυος, παρακάλεσα την Παναγία και της είπα «έχω κάνει τόσες αποβολές και τώρα που δεν πρέπει να κρατηθεί αυτό το μωρό με αυτόν τον άνθρωπο πάρ’ το μου». Ευτυχώς ξύπνησα την επόμενη μέρα, είδα αίμα και στο νοσοκομείο μου είπαν ότι απέβαλα. Έκανα τον σταυρό μου και ευχαρίστησα την Παναγία. Έχω κάνει τέσσερις αποβολές. Αγαπάω όμως όλα τα παιδιά του κόσμου και είμαι ικανή να φτάσω στο μεγαλύτερο κακό για να ένα παιδί ή για ανήμπορους ανθρώπους και τα ζώα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργία Καλτσή: «Η αναπηρία είναι ένα ακριβό σπορ» λέει η πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο

Σάλι Φιλντ για τον πρώην της Μπαρτ Ρέινολντς: Αρνήθηκε να παρευρεθεί στα Όσκαρ του 1980 λόγω της επιτυχίας της

Αλληλοσπαραγμός και μηνύσεις στην οικογένεια Ντελόν – «Μάχη» για την περιουσία των 250 εκατομμυρίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:40