search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:56
MENU CLOSE

Αλληλοσπαραγμός και μηνύσεις στην οικογένεια Ντελόν – «Μάχη» για την περιουσία των 250 εκατομμυρίων

04.01.2024 18:29
delon

Ο μεγαλύτερος γιος του Αλέν Ντελόν κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομία κατά της ίδιας του της αδερφής λέγοντας ότι ήταν «συνένοχη στην κακοποίηση και τη βία» εναντίον του θρύλου του γαλλικού κινηματογράφου.

Ο Άντονι Ντελόν, κατήγγειλε την αδερφή του Ανούσκα Ντελόν, στη γαλλική αστυνομία επειδή δεν ενημέρωσε τον ίδιο και τον αδελφό του Αλέν Φαμπιέν, ότι ο πατέρας τους απέτυχε σε πέντε γνωστικά τεστ σε ιδιωτική κλινική στην Ελβετία.

Αργότερα σήμερα, ο εμβληματικός ηθοποιός του γαλλικού κινηματογράφου ανακοίνωσε ότι κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γιου του, του Άντονι, έπειτα από μια σοκαριστική συνέντευξη του τελευταίου.

Αυτά τα τεστ είναι ιδιαίτερα σημαντικά επειδή ο Ντελόν, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το The Leopard και το Swimming Pool τη δεκαετία του 1960, βρίσκεται επί του παρόντος στη μέση μιας οικογενειακής διαμάχης για την περιουσία του ύψους 250 εκατομμυρίων λιρών.

Ο βετεράνος ερμηνευτής είχε μάλιστα πει στην οικογένειά του ότι τα Χριστούγεννα που μόλις πέρασαν μπορεί να είναι τα τελευταία του, με τις διαφωνίες για τη διαθήκη του να λαμβάνουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η οικογένεια του Ντελόν έχει παραπονεθεί ότι τον εκμεταλλεύονται για την «ψυχολογική του αδυναμία», λέγοντας ότι τα κοντινά του πρόσωπα επιδιώκουν τα περιουσιακά στοιχεία του.

Τώρα ο μεγαλύτερος γιος του Ντελόν κατήγγειλε την αδερφή του Ανούσκα επειδή δεν τον ενημέρωσε για τα ανησυχητικά ιατρικά αποτελέσματα πέντε γνωστικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 2019 και 2022.

Επιβεβαιώνοντας την καταγγελία στην αστυνομία, ο Άντονι είπε στο Paris Match την Πέμπτη ότι η Ανούσκα «δεν μου άφησε άλλη επιλογή».

Όπως είπε: «Η αδερφή μου δεν με ενημέρωσε, ούτε και τον αδελφό μου ότι μεταξύ 2019 και 2022 ο πατέρας μου είχε υποβληθεί σε πέντε γνωστικά τεστ κατά τις επισκέψεις του στην κλινική στην Ελβετία και ότι δεν πέρασε κανένα από αυτά».

«Σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτά τα τεστ καταδεικνύουν γνωστική υποβάθμιση που τοποθετεί τον πατέρα μου σε μια θέση ψυχολογικής αδυναμίας και επομένως καθίσταται ευάλωτος».

Τον Ιούλιο, τα τρία παιδιά του ηθοποιού έδιωξαν την 60χρονη βοηθό του Ντελόν, Χιρόμι Ρολίν, που ζούσε στο σπίτι, από το κτήμα που μοιράζονταν στο Douchy-Montcorbon, νότια του Παρισιού.

Ο Ντελόν υπέστη εγκεφαλικό το 2019 και –σύμφωνα με τις καταθέσεις της κόρης και των γιων του– η κυρία Ρόλιν ήταν σκληρή μαζί του και τον βελγικό ποιμενικό σκύλο του, τον Λούμπο, ενώ έκλεβε και χρήματα.

Φοβόντουσαν ότι ο απώτερος στόχος της κυρίας Ρόλιν, η οποία αρνείται οποιαδήποτε αδικοπραγία, ήταν να βάλει στα χέρια της ολόκληρη την περιουσία του Ντελόν.

Τώρα όμως είναι τα ίδια τα παιδιά που επιτίθενται το ένα στο άλλο.

Ο Άντονι είπε: «Η Ανούσκα, η οποία ζει στην Ελβετία και εργάζεται στην εταιρεία του πατέρα μου από το 2018, ήταν στην πραγματικότητα η υπεύθυνη για την επικοινωνία με την κλινική, καθώς και η Χιρόμι Ρολίν που τη συνόδευε πάντα στα ταξίδια της.

«Αυτή έκρυψε αυτά τα [ιατρικά] αποτελέσματα από εμάς, για προσωπικά συμφέροντα που δεν με ενδιαφέρουν σήμερα, ακόμα κι αν δεν γνωρίζω ακόμη την πλήρη σημασία τους. Από την άλλη, αυτό που είναι σοβαρό για μένα είναι ότι, γνωρίζοντας τις πράξεις της Μαντάμ Ρολίν, μας έκρυψε τη στενοχώρια στην οποία βρισκόταν ο πατέρας μας. Παραμένοντας σιωπηλή, τον έβαλε ξεκάθαρα σε κίνδυνο. Για μένα, αυτό την κάνει έμμεσα συνένοχο σε όλη την κακοποίηση και τη βία της οποίας ήταν θύμα».

Με ιδιαίτερα σκληρά λόγια, ο Άντονι είπε για την αδερφή του Ανούσκα: «Ένα άτομο που είναι ικανό να χειραγωγήσει την οικογένειά της και να πει ψέματα, είναι ικανή για τα πάντα».

Ερωτηθείς για την υγεία του πατέρα του, ο Άντονι είπε: «Δεν τα πάει καλά, είναι αποδυναμωμένος, έχει βαρεθεί. Αισθάνεται επίσης όλες αυτές τις εντάσεις γύρω του και νομίζω ότι αυτό τον πληγώνει».

Ο Ντελόν ζει τώρα στο Douchy, το κτήμα του, με το μικρότερο παιδί του, τον Αλέν Φαμπιέν Ντελόν.

Ο Άντονι είπε: «[Ο Αλέν Ντελόν] θέλει να τελειώσει τις μέρες του εκεί, είναι η τελευταία του επιθυμία και θα γίνει σεβαστή.

Δεν θέλει να μετακινηθεί πια – επιπλέον, σύμφωνα με τον γιατρό, δεν μπορεί να ταξιδέψει. Το να τον πάμε στην Ελβετία θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο. Υπήρξε ακόμη και πηγή σύγκρουσης τις τελευταίες εβδομάδες μεταξύ της αδερφής μου και εμάς, των γιων του».

Αντεπίθεση

Το απόγευμα ο δικηγόρος του Αλέν Ντελόν, Κριστόφ Αγιελά, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ο πελάτης του είναι «σοκαρισμένος από τον μιντιακό χείμαρρο που ενορχήστρωσε ο γιος του» και ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του Άντονι ζημιώνουν τον ίδιο και την κόρη του. «Ποιος πατέρας θα το ανεχόταν αυτό;» αντέδρασε ο σταρ, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Ο Αλέν Ντελόν «δεν ανέχεται την επιθετικότητα του γιου του, Άντονι, που δεν σταματάει να λέει ότι έχει ξεμωραθεί» και «διατείνεται ότι έζησε τα τελευταία του Χριστούγεννα», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Η Ανούσκα, κόρη της Ολλανδής Ροζαλί φαν Μπρέμεν, στη δική της ανακοίνωση, μέσω του ίδιου δικηγόρου, κατήγγειλε τον ετεροθαλή αδελφό της και προανήγγειλε ότι θα καταθέσει σε βάρος του μήνυση για δυσφήμιση, συκοφαντία, απειλές και παρενόχληση.

Ο Άντονι Ντελόν απάντησε αμέσως με ανάρτηση στο Instagram: Η Ανούσκα, λέει, επισκέφθηκε σήμερα τον πατέρα τους στο σπίτι του στο Ντουσί-Μονκορμπόν «για να του πετάξει στο πρόσωπο το Paris Match και να τον αναγκάσει να υπογράψει αυτήν την απαράδεκτη ανακοίνωση».

«Ξέρω ότι ο πατέρας μου υπέγραψε αυτό το σκουπίδι χωρίς να το καταλάβει, αναμφίβολα χωρίς να το διαβάσει, καταπονημένος από όλες αυτές τις διαμάχες που τον εξαντλούν», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Άντονι, ο εισαγγελέας, εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει υπό δικαστική προστασία τον Αλέν Ντελόν, βασιζόμενος σε μια ιατρική διάγνωση σύμφωνα με την οποία ο πατέρας του δεν διαθέτει πλέον ορθή κρίση.

Ο εισαγγελέας, από τον οποίο ζητήθηκε να σχολιάσει αυτόν τον ισχυρισμό, δεν είχε απαντήσει μέχρι αργά το απόγευμα.

Τα παιδιά του Ντελόν είναι όλα ηθοποιοί.

Η μητέρα του Άντονι είναι η αείμνηστη Γαλλίδα ηθοποιός, Ναταλί Ντελόν, ενώ η Ανούσκα και ο Αλέν Φαμπιέν γεννήθηκαν από τη σχέση του με τη Ροζαλί φαν Μπρέμεν, μοντέλο από την Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική βιομηχανία»

Survivor: Στον Άγιο Δομίνικο και ο… σωσίας του Φραγκολιά – Δείτε τους 10 Διασήμους που μπαίνουν στο παιχνίδι (Videos)

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ο Θεός είναι στην ψυχή μας, δεν χρειάζονται προσκυνήματα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:40