search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:35
MENU CLOSE

Survivor: Στον Άγιο Δομίνικο και ο… σωσίας του Φραγκολιά – Δείτε τους 10 Διασήμους που μπαίνουν στο παιχνίδι (Videos)

04.01.2024 11:27
survivor-new

Το Survivor 2024 είναι προ των πυλών με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να επιστρέφει δυναμικά στις οθόνες μας την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 21:00.

Στα δύο καινούργια trailers που, ήδη, κυκλοφόρησαν έγιναν γνωστοί οι Διάσημοι και οι Μαχητές που ετοιμάζονται να τα… δώσουν όλα στους στίβους μάχης, προκειμένου να βρεθούν πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Κάποιοι από αυτούς είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ο Αλέξης Παππάς, η Όλγα Πηλιάκη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά, ο τραγουδιστής Νίκος Γκάνος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλαδίας Χρήστος Βολικάκης, ο συγγραφέας Παύλος Παπαδόπουλος, η ψυχολόγος Κρίστη Καθάργια και ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντζογλου.

Από την άλλη πλευρά στη μπλε ομάδα των Μαχητών θα δούμε φέτος τους: Άγγελο Γεωργουδάκη (δύτης και αθλητής πολεμικών τεχνών), Rob James Seymour (μοντέλο), Σταμάτη Ταλαδιανό (ιδιοκτήτης εστιατορίου και club), Φάνη Μπολέτση (business developement manager), Γιάννη Περπατάρη (ελαιοπαραγωγός), Χρύσα Χατζηγεωργίου (ναυτιλιακά), Ιωάννα Τζαβέλα (γυμνάστρια), Μαριλίνα Βακονδίου (γυμνάστρια), Ανδριάνα Καγιά (κοινωνική λειτουργός) και Δώρα Νικολή (καθηγήτρια Αγγλικών).

Ένας εξ αυτών έχει γίνει, μάλιστα, viral, καθώς η ομοιότητα με τον Κώστα Φρακολιά είναι εκπληκτική. Ο λόγος για τον 28χρονο Rob James Seymour, ο οποίος είναι μοντέλο και έχει καταγωγή από τη Σκωτία.

Η αντίδραση του Κώστα Φραγκολιά

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», με τον Κώστα Φραγκολιά να μένει άφωνος, βλέποντας τον παίκτη του Survivor.

«Έχω κιλτ, αλήθεια», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς, παραδεχόμενος ότι μοιάζουν πολύ, ενώ δήλωσε ότι θα μπορούσε ακόμα και να αντικαταστήσει τον Rob αν χρειαστεί, αρκεί βέβαια να έπαιρνε τα λεφτά της Σάσας Μπάστα.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ο Θεός είναι στην ψυχή μας, δεν χρειάζονται προσκυνήματα» (Videos)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τα αδέρφια της (Photo)

Μάριος Αθανασίου: Ξεσπά για το πρόωρο τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά» – «Σκληρό, αντιεπαγγελματικό, απαράδεκτο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:34