search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:04
MENU CLOSE

Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη δήλωση μετά την αποχώρηση από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» – «Ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια»

05.01.2024 19:55
KAKOURIS-NEW

Στην πρώτη του δήλωση μετά την αποχώρησή του από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» προχώρησε ο ηθοποιός, Λεωνίδας Κακούρης.

Με δήλωσή του προς τα ΜΜΕ μέσω του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα, ο Λεωνίδας Κακούρης τονιζει πως όπως τόσα χρόνια δεν έδωσε λαβές για σχόλια, έτσι και τώρα θέλει να σταματήσει η αναπαραγωγή και οι εικασίες που γίνονται σχετικά με την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θεατρική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

«Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση», εξηγεί μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

«Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια», καταλήγει η δήλωση του Λεωνίδα Κακούρη.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Βέρτης: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του τραγουδιστή (Video)

Χαμός ανάμεσα σε Πωλίνα Γκιωνάκη και Ανδρέα Μικρούτσικο: «Τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας» (Video)

Παύλος Γαλακτερός: Η φωτογραφία με την αδερφή του μετά την εμφάνισή της με τον Χάρη Δούκα (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:02