search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:08
MENU CLOSE

Παντούση για Κακούρη: «Είναι λεπτή η δική μου θέση και των συναδέλφων»

06.01.2024 15:17
kakouris_pantousi

Για τον Λεωνίδα Κακούρη και την αποχώρησή του από το Εθνικό Θέατρο μίλησε η Αναστασία Παντούση στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Λεωνίδα Κακούρη στη σειρά «Το Ναυάγιο» του Mega, είπε πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και πάλι, τόνισε ωστόσο πως δεν ήρθε σε επαφή με τον ηθοποιό, καθώς δεν είχαν κοινές σκηνές. 

«Και να ήξερα το οτιδήποτε, δεν θα ήθελα να πάρω θέση για τον λόγο ότι ο ίδιος άνθρωπος δεν έχει πει κάτι. Ποια είμαι εγώ να μιλήσω για εκείνον…», επισήμανε η ηθοποιός.

«Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει και πάλι. Μαζί του δεν έχω σκηνές. Εννοείται και έχουμε μια καλή συνεργασία. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Όπως όλοι οι ηθοποιοί, όταν έχουμε πολλές ώρες πρόβες και προετοιμαζόμαστε για κάτι, κουραζόμαστε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, είναι λεπτή η θέση και η δική μου και όλων των συναδέλφων», συνέχισε η Αναστασία Παντούση μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση, «Βασιλιάς Ληρ».

«Τον Λεωνίδα που ξέρω εγώ, είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμούμε όλοι, τον σεβόμαστε και μας σέβεται, είναι ένας επαγγελματίας ηθοποιός», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Γενέθλια στην πίστα για τον Ρουβά – Η έκπληξη από τον Χρήστο Μάστορα (Video)

Τζέιμς Καφετζής: «Mου πρότειναν το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο Survivor» (Video)

Τάσος Τρύφωνος: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48