search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:15
MENU CLOSE

Στο πλευρό της drag κοινότητας η Σαρλίζ Θερόν: «Μην τα παρατάτε»

06.01.2024 16:59
Sarliz Theron_new

Tην υποστήριξή της στη drag κοινότητα εξέφρασε η χολιγουντιανή ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν στο ντεμπούτο της ως προσκεκλημένη κριτής στην πρεμιέρα του «RuPaul’s Drag Race» του MTV.

Ειδικότερα, η δημοφιλής ηθοποιός υποστήριξε πως πίσω από τις προσπάθειες περιορισμού των δικαιωμάτων κρύβεται ο φόβος. «Δεδομένου του κλίματος που επικρατεί στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, υπάρχει πολλή ενέργεια που διοχετεύεται προς την κατεύθυνση της ανυπαρξίας της κοινότητάς σας. Πραγματικά, πιστεύω ότι όλα αυτά προέρχονται από φόβο», είπε η Σαρλίζ Θερόν στις διαγωνιζόμενες. 

Και πρόσθεσε: «Η ομορφιά αυτού που φέρνει η κοινότητά σας και η αλήθεια για το ποιες είστε και ποιον εκπροσωπείτε θα βγει προς τα έξω. Μην τα παρατάτε».

Λίγο αργότερα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανέφερε: «Έχω δύο μικρά παιδιά και θέλω να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο όπου θα ξέρουν τι σημαίνει να αποδέχεσαι αυτό που δεν είσαι εσύ, αυτό που είναι διαφορετικό και να το αγαπάς, να μην το φοβάσαι και να το αγκαλιάζεις. Αυτή είναι η δουλειά μου ως μητέρα».

Διαβάστε επίσης:

Κατσαφάδου για την κλοπή των 290.000 ευρώ: Ευχαριστώ όσους μου έκαναν κακό για τα μαθήματα που μου έδωσαν

Κορωνοϊός: Επιστροφή στα θρανία με οδηγίες και μέτρα – Τι ισχύει για τις απουσίες

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου – Ψάχνουν το κινητό του συντρόφου της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:14