search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:21
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου – Ψάχνουν το κινητό του συντρόφου της

06.01.2024 14:21
exafanisi_8essaloniki_egkyos

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, την Πρωτοχρονιά.

Η 41χρονη έγκυος και μητέρα ενός παιδιού 13 ετών ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Καλαμαριά με τον σύντροφό της και το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε.

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε την Τρίτη στην αστυνομία και την Πέμπτη εκδόθηκε και το Missing Alert.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει αφήσει δύο μηνύματα: ένα στη μητέρα της και ένα στον σύντροφό της, από τον οποίο φέρεται να πήρε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ.

Αρμόδιο κλιμάκιο προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του συντρόφου της και πήρε το κινητό του τηλέφωνο.

Οι Αρχές ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της ενώ φως στην εξαφάνιση αναμένεται να ρίξει η άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Μιλώντας στο Star, o σύντροφος της 41χρονης τόνισε: «Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

Στο τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία στον σύντροφό της, πριν εξφανιστεί,μ αναφέρει: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

«Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό»

Ο αδελφός της 41χρονης έκανε έκκληση να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους πει ότι είναι καλά. «…Μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό. Έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα μου για χθες το πρωί ότι έχει μία εκκρεμότητα. Δεν μπορούμε να τη βρούμε έχει κλειστό το κινητό της. Δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό στην οικογένεια ώστε να κάνει μία τέτοια κίνηση και να εξαφανιστεί έτσι. Το σημαντικό είναι ότι ούτε το παιδί της δεν έχει ενημερώσει. Ανησυχούμε, δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Κάτι δεν μου αρέσει και δεν μου κολλάει στη σύνταξη του μηνύματος στον σύντροφό της. Παράλληλα, ο σύντροφός της ισχυρίζεται ότι η αδερφή μου πήρε ένα ποσό, το οποίο πάλι δεν μου κολλάει γιατί η αδερφή μου δεν είναι τέτοιο άτομο» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας για την πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού

Τρίκαλα: Πιάστηκαν στα χέρια για τον σταυρό – «θα σκοτωθούν τώρα…»

Θεοφάνεια: Ένας 8χρονος έπιασε τον σταυρό στο Ηράκλειο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:20