search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:04
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση 41χρονης εγκύου – Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον σύντροφό της και τα 5.000 ευρώ

05.01.2024 18:03
exafanisi-new

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν την Πρωτοχρονιά, ενώ την Πέμπτη εκδόθηκε Missing Alert.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Star, η 41χρονη εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ έστειλε δύο μηνύματα, σε διαφορετικό χρόνο, στη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Ο σύντροφος της Γεωργίας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου αναφέρθηκε στη σχέση τους.

«Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος» τόνισε.

Όπως υποστήριξε, η αστυνομία κατέσχεσε το κινητό του, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αντλήσει πολύτιμα στοιχεία για την έρευνα.

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον σύντροφό της

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Γεωργία στον σύντροφό της αναφερόταν στα 5.000 ευρώ που φέρεται να πήρε μαζί της πριν εξαφανιστεί: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ο σύντροφός της διάβασε το μήνυμα μια ώρα αργότερα, καθώς κοιμόταν. Της απάντησε, ωστόσο, το μήνυμά του δε διαβάστηκε ποτέ.

Αδελφός 41χρονης: «Να μας πάρει μόνο να μας πει ότι είναι καλά»

Την ίδια ώρα, ο αδερφός της μιλώντας επίσης στο Star ανέφερε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά η 41χρονη: «Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

ΜΑΤ προπηλάκισαν φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Μαξίμου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (photos/videos)

Ανάβυσσος: Η στιγμή που ο 29χρονος προγραμματιστής έχει διαφύγει από τους απαγωγείς του (Photos)

Σχολεία: Τι θα ισχύει με τις απουσίες μαθητών που νοσούν με κορωνοϊό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07