search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Ανάβυσσος: Η στιγμή που ο 29χρονος προγραμματιστής έχει διαφύγει από τους απαγωγείς του (Photos)

05.01.2024 17:49
anavissos-new

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι πρώτες εικόνες από την απελευθέρωση του 29χρονου προγραμματιστή ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής έξω από το σπίτι ενός φίλου του στην περιοχή της Αναβύσσου, το απόγευμα της Τετάρτης (3/1).

Σε εικόνες που παρουσιάζει το protothema.gr, ο νεαρός περπατά στο βενζινάδικο με μονωτική ταινία στα χέρια, την οποία έχει κόψει για να απελευθερωθεί, ενώ τα ρούχα του είναι λερωμένα.

29xronos_anavissos_3
29xronos_anavissos_2
29xronos_anavissos

Ειδικότερα, ο 29χρονος μόλις είχε καταφέρει να σπάσει τα δεσμά με τα οποία τον έδεσαν οι δύο απαγωγείς και να κατευθυνθεί πεζός σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο 44ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αναβύσσου, στα Καλύβια.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει μονωτική ταινία και στον λαιμό, ένω στο πρόσωπό του διακρίνεται η δυσφορία από τη χλωρίνη με την οποία τον ψέκασαν οι απαγωγείς αφήνοντάς τον ημιλιπόθυμο μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το θύμα φαίνεται να μιλά στο κινητό του προκειμένου να ειδοποιήσει τη μητέρα του για τις στιγμές τρόμου που έζησε. Νωρίτερα, αφού κατάφερε να βγει απο το μαύρο ΙΧ Smart του, το οποίο οδηγούσε ένας εκ των δραστών, είχε προσεγγίσει ένα σπίτι στην περιοχή της Αναβύσσου ζητώντας βοήθεια από τους ιδιοκτήτες.

Διαβάστε επίσης:

ΜΑΤ προπηλάκισαν φοιτητές που διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Μαξίμου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (photos/videos)

Αιγές: Ο «Παρθενώνας της Μακεδονίας» μέσα από φωτογραφίες – Εικόνες από το αναστηλωμένο ανάκτορο του Φιλίππου Β’ (photos/videos)

Σχολεία: Τι θα ισχύει με τις απουσίες μαθητών που νοσούν με κορωνοϊό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:23