search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:56
MENU CLOSE

Η Χάλι Μπέιλι αποκάλυψε ότι έγινε μητέρα

07.01.2024 15:31
XALI MPELI

Στην αποκάλυψη πως έγινε μητέρα προχώρησε η ηθοποιός Χάλι Μπέιλι δημοσιεύοντας μάλιστα την πρώτη φωτογραφία του γιου της.

Σε φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram, η Χάλι Μπέιλι φαίνεται να κρατά το χέρι του μωρού της, του Χέιλο, που απέκτησε με τον σύντροφό της, τον ράπερ DDG. 

«Παρότι έχει μπει ο νέος χρόνος, το καλύτερο πράγματα που θα μπορούσε να μου φέρει το 2023 ήταν ο γιος μου… καλώς ήρθες στον κόσμο Χέιλο, ο κόσμος θέλει απεγνωσμένα να σε γνωρίσει», έγραψε η 23χρονη ηθοποιός.

Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Άριελ στη «Μικρή Γοργόνα» δεν είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα την εγκυμοσύνη της παρά την έντονη φημολογία.

Διαβάστε επίσης:

«Θα παντρευτώ μια μπανιέρα και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της» – Αντιδράσεις από την ανάρτηση του Νίνο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Γιώργος Νταλάρας: Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους που κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα – Καραγκιοζιλίκια

Πωλίνα Γκιωνάκη κατά Μικρούτσικου: «Αυτό που είπε είναι βία σε μια ολόκληρη οικογένεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32