search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:31
MENU CLOSE

Πωλίνα Γκιωνάκη κατά Μικρούτσικου: «Αυτό που είπε είναι βία σε μια ολόκληρη οικογένεια»

07.01.2024 13:10
gkiwnaki

Για την αντιπαράθεση που, το πρωί της Παρασκευής, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Πωλίνα Γκιωνάκη στην εκπομπή «Ι Love Σουκου».

Η ηθοποιός εξέφρασε για ακόμη μια φορά την ενόχλησή της με το σχόλιο που είχε κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον πατέρα της, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ως «μορφή λεκτικής και ψυχολογικής βίας».

«Η ένταση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο προκλήθηκε γιατί πριν από αρκετές μέρες, πριν πάω καλεσμένη στην εκπομπή, είχε κάνει ένα πάρα πολύ άσχημο σχόλιο για τον πατέρα μου… Αυτό που έκανε ο κύριος Μικρούτσικος το θεωρώ βία, το είπα και το λέω και τώρα. Λεκτική, ψυχολογική βία σε μια ολόκληρη οικογένεια για κάτι που έκανε ο πατέρας μου, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή», ανέφερε.

«Ο… κύριος Μικρούτσικος μεσουρανούσε στην τηλεόραση την εποχή που ο πατέρας μου ήταν στη ζωή. Γιατί ο κύριος Μικρούτσικος δεν έβγαλε την εμπάθειά του στον ίδιο τον πατέρα μου και την έβγαλε σε εμένα; Γιατί δε φώναξε ποτέ σε μια από τις τόσες εκπομπές που έκανε, τον Γιάννη Γκιωνάκη και να του κάνει ερωτήσεις σκληρές και να του μιλήσει όπως τόλμησε να μιλήσει σε μένα;», συνέχισε.

»Ρωτάω. Γιατί, επειδή είμαι γυναίκα; Επειδή δεν έχω τη δύναμη που είχε ο πατέρας μου; Και μάλιστα, κοιτάξτε πόσο πρόστυχο ήταν αυτό που είπε, δεν είπε “ο Γιάννης Γκιωνάκης” όταν επέμενε ότι δεν είπε όνομα, το θέμα μας είναι αυτό, μη πει όνομα και μπορέσω και κινηθώ νομικά, αλλά είπε “τη μάνα ενός παιδιού”. Δεν ήταν σωστή η λέξη, την ερωμένη του έπρεπε να πει, διότι ερωμένη του ήταν. Ήταν μια γυναίκα που είχε σχέση με έναν άντρα παντρεμένο με δυο παιδιά, η οποία είναι στη ζωή και μπορεί να την καλέσει στην εκπομπή του. Δεν είναι bullying, είναι βία» δήλωσε χαρακτηριστικά η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αλκαίος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Εγώ μεγάλωσα με μία γιαγιά» (Video)

Οδυσσέας Σταμούλης για την απώλεια του γιου του: «Oύτε στον χειρότερο εχθρό μου» (Video)

Τριαντάφυλλος για Survivor: «Μου έκαναν φανταστική πρόταση – Λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:27