search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:12
MENU CLOSE

Τριαντάφυλλος για Survivor: «Μου έκαναν φανταστική πρόταση – Λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ» (Video)

07.01.2024 10:30
triantafyllos-new

Για το φετινό Survivor που κάνει πρεμιέρα σήμερα, μίλησε ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζοντας πως η πόρτα του ριάλιτι επιβίωσης έκλεισε οριστικά για εκείνον.

Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε γίνεται», ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως του προτάθηκε ένα μυθικό ποσό για να μπει στο παιχνίδι ξανά.

«Μου έκαναν φανταστική πρόταση οι άνθρωποι της παραγωγής που τη σέβομαι. Ίσως να είναι και τα πιο πολλά λεφτά που έχουν προτείνει σε παίκτη. Μιλάμε για πενταψήφιο νούμερο. Ήταν λίγο πιο κάτω από τις 20.000 ευρώ. Πραγματικά μιλάμε για υπερβολικά λεφτά. Αλλά δεν τα δέχθηκα επειδή είμαι σε μαγαζί. Η πόρτα του Survivor έχει κλείσει παντελώς για μένα. Είναι δύσκολο να κάνω όσο προπόνηση κι αν κάνω, όσο εγωιστής κι αν είμαι. Δεν μπορώ να αφήσω τον γιο μου ξανά, αλλά και να ξαναπεράσω αυτά που ακούω. Φαντάσου αν πήγαινα τι κράξιμο θα έτρωγα», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Γαρμπή: «Εκείνη την εποχή ήμουν χωρισμένη με τον Διονύση και ο Φοίβος έγραψε…» (Video)

Τάκης Ζαχαράτος για Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν ήθελα καθόλου να στενοχωρηθεί…»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: H απάντηση της Γερμανού και του Πανόπουλου στον χαρακτηρισμό «επική μπούρδα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:12