search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:26
MENU CLOSE

Τάκης Ζαχαράτος για Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν ήθελα καθόλου να στενοχωρηθεί…»

06.01.2024 22:30
zaxaratos_tsapanidou

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Ο κορυφαίος performer και ηθοποιός αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία καθώς και στο πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα:

«Κυκλοφορώ στο δρόμο και ξεχνώ ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος. Είναι μία κίνηση από πλευράς μου να μην χάσω όλο αυτό που μπορεί να χαθεί όταν είσαι κάπως γνωστός. Για εμένα οι επωνυμίες είναι μπούρδες και μου φαίνονται όλα αυτά βλακείες και άνευ σημασίας. Εγώ αισθάνομαι καλλιτέχνης και αθλητής».

Μιλώντας για το παρελθόν του δήλωσε: «Στην ενόργανη μετάνιωσα που δεν συνέχισα, γιατί είχα πάρει και μετάλλια κι όλοι λέγανε ότι θα μπορούσα να είχα φέρει και ολυμπιακό μετάλλιο».

«Ήμουν πολύ αυθόρμητος, όταν έγινα επώνυμος και συνειδητοποίησα ότι με παρακολουθούν μπλόκαρα. Δεν έχω καταλάβει ότι ‘ψωνίστηκα’ ίσως με έσωσε ότι στη ζωή μου έχω ανασφάλειες. Δεν νομίζω ότι είχα ποτέ έπαρση».

Για την επαγγελματική πορεία ανέφερε: «Στην διάρκεια της διαδρομής μου συνάντησα φοβερούς δασκάλους και είχα δύο συγκλονιστικού συμμάχους, τον Θεό και τον κόσμο. Ούτε είχα φανταστεί ότι θα είμαι για τόσο καιρό στην δουλειά. Ξεκίνησα με ένα βαλιτσάκι, να πάω να κάνω ένα σόου και λέω “εντάξει θα γυρίσω πίσω στο κομμωτήριο μου”. Εγώ δεν ήθελα να το κάνω αυτό δημόσια, ήθελα να το κάνω για πλάκα με τους φίλους μου».

Σχετικά με την αντίδραση που είχε η Πόπη Τσαπανίδου όταν με ένα βίντεο ο Τάκης Ζαχαράτος την μιμούνταν σχολίασε: «Δεν ήθελα καθόλου να στενοχωρηθεί, την συμπαθώ πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: H απάντηση της Γερμανού και του Πανόπουλου στον χαρακτηρισμό «επική μπούρδα»

Βασίλης Καρράς: Αυτός θα είναι ο τίτλος της βιογραφίας του

Στο πλευρό της drag κοινότητας η Σαρλίζ Θερόν: «Μην τα παρατάτε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01