search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:05
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: Αυτός θα είναι ο τίτλος της βιογραφίας του

06.01.2024 18:58
karras_2912_1460-820_new

Για τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά και τον τίτλο με τον οποίο θα κυκλοφρήσει μίλησε ο Θάνος Κανούσης στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Ο βιογράφος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια όταν ο Βασίλης Καρράς του τηλεφώνησε και του είπε: «έλα ξεκινάμε».

Ο κ. Κανούσης ανέφερε ότι η βιογραφία του Βασίλη Καρρά είναι έτοιμη, αλλά είχαν επιλέξει να μην την εκδώσουν ώστε «να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του».

«Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, συγκεντρώσαμε μεγάλο υλικό κι αυτό το υλικό το καλοκαίρι που μας πέρασε μαζί με τον Βασίλη παρόντα αποφασίσαμε να μην το εκδώσουμε για δύο λόγους: να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ήθελε να είναι παρόν στην παρουσίαση. Η οικογένεια θα αποφασίσει πότε θα εκδοθεί το βιβλίο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θάνος Κανούσης.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Βασίλης Καρράς είχε διαβάσει πολλές φορές το βιβλίο και ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

«Συγκινούνταν όταν περιέγραφε τα παιδικά του χρόνια. Ξεκινήσαμε το βιβλίο με ένα Βασίλη Καρρά υγιέστατο και φτάσαμε το 2023 με όλα τα γνωστά προβλήματα της υγείας του. Ο τίτλος της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά θα είναι “Καλησπέρα και καλή βραδιά”», αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης:

Στο πλευρό της drag κοινότητας η Σαρλίζ Θερόν: «Μην τα παρατάτε»

Κατσαφάδου για την κλοπή των 290.000 ευρώ: Ευχαριστώ όσους μου έκαναν κακό για τα μαθήματα που μου έδωσαν

Ναταλία Γερμανού: Εκνευρίστηκε με την ατάκα της Παλαιτσάκη για τη Σκορδά – «Μπήκαμε στο 2024 και ακόμα υπάρχουν αυτές οι φράσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:05