search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:14
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: Εκνευρίστηκε με την ατάκα της Παλαιτσάκη για τη Σκορδά – «Μπήκαμε στο 2024 και ακόμα υπάρχουν αυτές οι φράσεις»

06.01.2024 15:43
germanou_skorda_palaitsaki

Τον εκνευρισμό της Ναταλίας Γερμανού προκάλεσε το σχόλιο της Νανάς Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Δεν υπήρχε brand, υπήρχε ένας Γιώργος Λιάγκας, που την παντρεύτηκε και πήγανε μαζί στο Mega. Η Φαίη ποτέ δεν διεκδίκησε και δεν μπορούσε, την είχε δίπλα του. Την παντρεύτηκε και πήγαν μαζί στο Mega», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Νανά Παλαιτσάκι.

«Μου χτύπησε σαν να μου έριξες τηγανιά στο κεφάλι»

«Επειδή την είδα που είπε ότι ξερνάει λόγω της συμφιλίωσης του Snik με τον Γιώργο Λιάγκα, την ταπεινή μου άποψη να καταθέσω, εγώ δεν πιστεύω ότι ο κόσμος ξερνάει επειδή συμφιλιώθηκαν άνθρωποι, εγώ πιστεύω ότι αν ο κόσμος ξερνάει ή μας βαριέται, το κάνει όσο οι παρουσιαστές ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι παρουσιαστές», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Φυσικά η Νανά έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη της και να την καταθέτει αφού της έχει δοθεί βήμα, εγώ θα σταθώ σε μία φράση: “Βρέθηκε ένας Γιώργος Λιάγκας που την παντρεύτηκε”… Ζήτω η γυναικεία αλληλεγγύη. Αυτό θα πω! “Που την παντρεύτηκε”, δηλαδή αυτά που κοροϊδεύουμε, αυτά που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε, να σταματήσουμε, να πούμε “φτάνει ρε παιδί μου”… Αλήθεια τώρα; Δεν μπορώ να την ξεπεράσω αυτή τη φράση. Μου χτύπησε σαν να μου έριξες τηγανιά στο κεφάλι. Δεν πίστευα ότι θα το ακούσω αυτή τη χρονιά, μπήκαμε στο 2024 και ακόμα υπάρχουν αυτές οι φράσεις και βγαίνουν από στόματα».

Διαβάστε επίσης:

Παντούση για Κακούρη: «Είναι λεπτή η δική μου θέση και των συναδέλφων»

Γενέθλια στην πίστα για τον Ρουβά – Η έκπληξη από τον Χρήστο Μάστορα (Video)

Τζέιμς Καφετζής: «Mου πρότειναν το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο Survivor» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:12