search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:59
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Λάνθιμο: Θερμά συγχαρητήρια για τη Χρυσή Σφαίρα – Είμαστε περήφανοι

08.01.2024 11:05
kasselakis

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας που πήρε για το Poor Things εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στον σκηνοθέτη, σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην twitter), κάνει λόγο για έναν νέο άνθρωπο «που ξεκίνησε από την Ελλάδα για να γίνει πολίτης του κόσμου και ένας από τους σημαντικότερους “auteur” του παγκόσμιου κινηματογράφου των ημερών μας».

«Το Poor Things που μιλάει με την ιδιαίτερη γλώσσα του Λάνθιμου για τη γυναικεία χειραφέτηση, το σύμπαν συμβολισμών, χρωμάτων, αισθημάτων είναι σίγουρα προσωπική επιτυχία ενός δημιουργού που όρισε ο ίδιος το μέλλον του», τονίζει.

«Μοιραζόμαστε τη χαρά του και είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας στην κατηγορία μιούζικαλ/κωμωδία.

Ένας νέος άνθρωπος που ξεκίνησε από την Ελλάδα για να γίνει πολίτης του κόσμου και ένας από τους σημαντικότερους «auteur» του παγκόσμιου κινηματογράφου των ημερών μας.

Το Poor Things που μιλάει με την ιδιαίτερη γλώσσα του Λάνθιμου για τη γυναικεία χειραφέτηση, το σύμπαν συμβολισμών, χρωμάτων, αισθημάτων είναι σίγουρα προσωπική επιτυχία ενός δημιουργού που όρισε ο ίδιος το μέλλον του.

Μοιραζόμαστε τη χαρά του και είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν.

Διαβάστε επίσης:

Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Ραγκούσης ζητούν ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στους Ευρωσοσιαλιστές

Μήνυμα Κασσελάκη για την επανέναρξη των σχολείων: «Η γνώση ελευθερώνει τον άνθρωπο»

ΠΑΣΟΚ: Στόχος η… αποδόμηση Μητσοτάκη – Βάζει ξανά το πρόγραμμα μπροστά ο Ανδρουλάκης 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:53