search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:17
MENU CLOSE

Χρυσές Σφαίρες: Ο θρίαμβος του Λάνθιμου με το «Poor Things» και η ομιλία μετά την απονομή που σχολιάστηκε (Videos)

08.01.2024 09:41
lanthimos-new

Με τη Χρυσή Σφαίρα ως η καλύτερη κωμωδία ή μιούζικαλ βραβεύτηκε η ταινία  «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, με την πρωταγωνίστρια του Ελληνα σκηνοθέτη, Έμμα Στόουν, να λαμβάνει το βραβείο του Α΄ Γυναικείου ρόλου για τον iconic ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ.

Στην ομιλία του μετά την απονομή του βραβείου ο Έλληνας σκηνοθέτης θέλησε να αφιερώσει μεγάλο μέρος της στον Μπρους Σπρίνγκστιν, εκφράζοντας τον θαυμασμό του και επισημαίνοντας πόσο μεγάλη ήταν η επιρροή της μουσικής του στη ζωή του.

Απευθυνόμενος στον ρόκερ από τη σκηνή όπου ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο «Καλύτερης Κωμωδίας», ο Λάνθιμος γνωστοποίησε ότι έχουν την ίδια μέρα γενέθλια, καθώς και ότι υπήρξε ο ήρωάς του, με τον αμερικανό μουσικό που ήταν παρών στην τελετή να τον χαιρετά.

«Εγώ θα ήθελα απλώς να περάσω όλο το βράδυ μιλώντας με τον Μπρους Σπρίνγκστιν. Έχουμε τα ίδια γενέθλια, 23 Σεπτεμβρίου. Υπήρξε ο ήρωάς μου μεγαλώνοντας» είπε συγκεκριμένα ο Λάνθιμος κοιτάζοντας τον Μπρους Σπρίνγκστιν που του έγνεψε χαμογελαστός από το τραπέζι που καθόταν.

Καθώς ο προκαθορισμένος χρόνος ομιλίας του τελείωνε, ο Λάνθιμος ευχαρίστησε γρήγορα τους συντελεστές τους φιλμ, για να επανέλθει για ακόμα μια φορά στον Μπρους Σπρίνγκστιν, ευχαριστώντας τον για τη συμβολή που είχε η τέχνη του στη δική του πορεία.

Η ομιλία του Έλληνα σκηνοθέτη δεν έμεινε ασχολίαστη με πολλούς χρήστες των social media να τοποθετούν τη στιγμή σε ένα από τα highlights της βραδιάς.

«Ο Λάνθιμος ανέφερε δύο φορές τον Μπρους Σπρίνγκστιν στην ευχαριστήρια ομιλία του για είναι το είδωλό του. Και γιατί όχι άλλωστε;» αναφέρει μια ανάρτηση.

«Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως ο Λάνθιμος τον Μπρους Σπρίνγκστιν» σημειώνει ένας άλλος.

«Ένας ακόμη λόγος να αγαπάς τον Λάνθιμο» επισήμανε κάποιος ακόμα χρήστης του Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσές Σφαίρες 2024: Τα ξημερώματα της Δευτέρας η απονομή – Υποψήφιο σε 7 κατηγορίες Το «Poor Things» του Λάνθιμου

Χρυσές Σφαίρες 2024: Τα ξημερώματα της Δευτέρας η απονομή – Υποψήφιο σε 7 κατηγορίες Το «Poor Things» του Λάνθιμου

Η Βιέννη στο Μέγαρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06