search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:11
MENU CLOSE

Χρυσές Σφαίρες: Στον Λάνθιμο το βραβείο καλύτερης κωμωδίας ή μιούζικαλ για το «Poor Things»

08.01.2024 06:50
lanthimos new

Το βραβείο καλύτερης κωμωδίας ή μιούζικαλ απέσπασε η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things» στις Χρυσές Σφαίρες που δίνονται αυτή την ώρα στο Beverly Hilton στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Έμμα Στόουν, πήρε το βραβείο του Α’ Γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ στην ταινία Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου. Η Στόουν στην ευχαριστήρια ομιλία της είπε ότι «θα είμαι για πάντα ευγνώμων» στον Γιώργο Λάνθιμο. 

Η ταινία «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν είναι αυτή που σαρώνει μέχρι στιγμής τις Χρυσές Σφαίρες. Έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 5 βραβεία και συγκεκριμένα της καλύτερης δραματικής ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας, Α΄ Ανδρικού ρόλου με τον Κίλιαν Μέρφι και Β΄Ανδρικού ρόλου με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και καλύτερης μουσικής την οποία έχει συνθέσει ο Λούντβιχ Γιόρανσον.

Διαβάστε επίσης

Χρυσές Σφαίρες 2024: Τα ξημερώματα της Δευτέρας η απονομή – Υποψήφιο σε 7 κατηγορίες Το «Poor Things» του Λάνθιμου

Η Βιέννη στο Μέγαρο

Το διπλό «χτύπημα» της κυρίας Ρεβή!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06