search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:16
MENU CLOSE

Φραντς Μπεκενμπάουερ: Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζει μεγαλοπρεπές «αντίο» σε κατάμεστη «Allianz Arena» (video)

09.01.2024 12:58
franz_beckenbauer_new

Την απώλεια του θρυλικού Φραντς Μπεκενμπάουερ θρηνεί εδώ και λίγες ώρες το γερμανικό αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Στο πένθος έχει βυθιστεί και η Μπάγερν Μονάχου, την ομάδα που υπηρέτησε πιστά από αρκετά πόστα ο «Κάιζερ».

Οι Βαυαροί μάλιστα σχεδιάζουν ένα μεγαλοπρεπές «αντίο» για τον Φραντς Μπεκενμπάουερ στην «Allianz Arena», στο γήπεδο των 75.000 θεατών.

Άλλωστε, όπως δήλωσε ο άλλοτε συμπαίκτης, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, το συγκεκριμένο γήπεδο δεν θα υπήρχε χωρίς την ύπαρξη του Μπεκενμπάουερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεκενμπάουερ ήταν πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του συλλόγου, όταν το 2005 εγκαινιάσθηκε το Allianz Arena.

Ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον νυν πρόεδρο της Μπάγερν, Ούλι Χένες, με σκοπό να διοργανωθεί η μεγαλύτερη επιμνημόσυνη δέηση που έχει σημειωθεί ποτέ.

Σήμερα, Τρίτη (9/1) θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για να διευθετηθεί το πότε και το πώς θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο «αντίο» σ’ έναν παγκόσμιο θρύλο.

«Είμαι βαθιά σοκαρισμένος. Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ ξανάγραψε την ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και άφησε το σημάδι του σ’ αυτήν για πάντα. Ήταν ο αρχηγός μου στη Μπάγερν Μονάχου, ο προπονητής μου στην εθνική ομάδα, ο πρόεδρό μας στη Μπάγερν -και σε όλους αυτούς τους ρόλους δεν ήταν μόνο επιτυχημένος αλλά μοναδικός», είπε ο Ρουμενίγκε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου.

«Ως άνθρωπος, εντυπωσίαζε με το σεβασμό του για όλους τους ανθρώπους, γιατί όλοι ήταν ίσοι στα μάτια του Φραντζ. Το γερμανικό ποδόσφαιρο έχασε τη μεγαλύτερη μορφή στην ιστορία του. Θα μας λείψει. Ευχαριστώ για όλα, αγαπητέ Φραντς», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ντέμης Νικολαΐδης: «Δικαίως φωνάζει η ΑΕΚ για τις κάρτες, δικαίως φωνάζει ο Ολυμπιακός για το πέναλτι» (video)

Νίκος Μανωλάκος: Η κυβέρνηση να προστατεύσει το κύρος του ελληνικού ποδοσφαίρου

ΕΠΟ: Στις εισαγγελικές αρχές δηλώσεις και δημοσιεύματα μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:15