search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 03:35
MENU CLOSE

Κοργιαλάς για την εμφάνιση της Σάττι στη Eurovision: «Δεν πας να το παίξεις πανκιό απ’ τα Εξάρχεια με ροζ βρακάκι»

14.05.2024 17:52
korgialas-new

Δημήτρης Κοργιαλάς σχολίασε την Eurovision, αλλά και την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι» μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός τραγουδιστής αρχικά, σχολίασε: «Η Μαρίνα ήταν μια χαρά, καταπληκτική σε αυτό που έκανε. Το τραγούδι δεν μου άρεσε καθόλου, είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων που ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο, αλλά εμένα δεν μου άρεσε. Δεν πας να το παίξεις στη Eurovision πανκιό από τα εξάρχεια και να φοράς και ροζ βρακάκι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τη Μαρίνα την αγαπώ πάρα πολύ κι ήμουν από τους πρώτους που την είχαν ανακαλύψει από την αρχή, την είχα πάει στις εταιρείες για να βγάλει δίσκο. Είναι πολύ καλή performer και τραγουδίστρια, αλλά δεν μου άρεσε το από κάτω πράγμα, που μάλλον είχε και τη μεγαλύτερη σημασία».

Για τις δηλώσεις των χορευτών της, που είπαν ότι είναι «Έλληνες Τούρκοι από τη Δυτική Θράκη», ανέφερε: «Ας ξαναμασήσουν τα στραγάλια που έχουν στο στόμα τους οι χορευτές της κι ας μας τα ξαναπούν».

Τέλος, εξήγησε πως αν και στηρίζει την Παλαιστίνη, στη Eurovision του άρεσε η συμμετοχή του Ισραήλ. «Στο σπίτι μου έχω τη σημαία της Παλαιστίνης και τη μαντίλα, αλλά στη Eurovision υποστήριζα το Ισραήλ. Δεν καταλαβαίνω τη βλακεία που τη δέρνει, η μουσική είναι μουσική. Πάμε και διαγωνιζόμαστε ως χώρες», είπε κλείνοντας.

Embed code

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Λουκάκη: Τι αποκάλυψε για τα τελευταία δύσκολα γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες» (Video)

Λιάγκας για Σεργουλόπουλο: «Να ενημερώσουμε τον παρουσιαστή της ΕΡΤ ότι ούτε τώρα λέγεται “Μακεδονία” η χώρα» (Video)

Bambie Thug: Μία μπαλαρίνα που μεταμορφώθηκε σε μάγισσα – Ποια είναι η Ιρλανδή που αναστάτωσε τη Eurovision (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49