search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 21:07
MENU CLOSE

Νίκος Μουρατίδης: «Η Μαρίνα Σάττι βγήκε λίγο παραπάνω χαζοχαρούμενη απ’ ότι χρειαζόταν» (Video)

13.05.2024 10:36
satti-moyratidis-new

Τον μεγάλο τελικό της Eurovision σχολίασε ο Νίκος Μουρατίδης, αναφερόμενος τόσο στη Μαρίνα Σάττι όσο στις αντιδράσεις για το Ισραήλ και τους παρουσιαστές της φετινής διοργάνωσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκρινε λαθεμένη την απόφαση να «κόψουν» τον σολίστα ζουρνά, ενώ θεωρεί ότι η Μαρίνα Σάττι υπερέβαλε στη σκηνή.

«Εγώ δηλώνω fan της Μαρίνας Σάττι από την πρώτη στιγμή και είχα ενθουσιαστεί με αυτή την κοπέλα, την παρακολουθώ χρόνια. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα πάει στη Eurovision, ενθουσιάστηκα. Μου άρεσε και το τραγούδι και το video clip. Όταν είδα την εμφάνιση στη σκηνή, ξεφούσκωσε όλο και κατάλαβα τι έφταιγε», είπε και πρόσθεσε:

«Έκοψαν τον σολίστα με τον ζουρνά, δεν ξέρω τι έγινε. Μέσω της εκπομπής σας θα πρέπει να μας απαντήσει η ΕΡΤ ποιος τον “έκοψε”, ήταν η μισή και παραπάνω ταυτότητα του τραγουδιού.

Φέτος η Eurovision είχε τραγουδάρες. Η Μαρίνα Σάττι βγήκε λίγο παραπάνω “χαζοχαρούμενη” στη σκηνή απ’ ό,τι χρειαζόταν. Δεν είναι αυτό το στυλ της. Οι επιτροπές αυτά μετράνε, γι’ αυτό χάσαμε ψήφους από εκεί»

Αναφερόμενος στα γιουχαΐσματα με την είσοδο της εκπροσώπου του Ισραήλ στη σκηνή, ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε την αντίθεσή του με την παρέμβαση της διοργάνωσης που «σκέπασε» τις αντιδράσεις με ψεύτικα χειροκροτήματα.

«Ο κόσμος έδειξε την αντίδρασή του για το Ισραήλ και η διοργάνωση τη “σκεπάζει” με ψεύτικα χειροκροτήματα; Τι είναι αυτό; Απαγορεύεται η έκφραση της άποψης;» αναρωτήθηκε.

Τέλος, σχολίασε τους παρουσιαστές της φετινής διοργάνωσης, επισημαίνοντας ότι στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

«Δεν ήταν καθόλου καλοί, έκαναν πάρα πολλά λάθη, πάρα πολλές χοντράδες… τραβάτε με κι ας κλαίω. Οι άνθρωποι δεν κάνουν για παρουσίαση της Eurovision, αν και ο Θανάσης Αλευράς είναι υπερταλαντούχος ηθοποιός».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Πώς υποδέχτηκαν τον νικητή στην Ελβετία – Ποια χώρα ενδέχεται να μη συμμετάσχει ξανά (Video)

Eurovision 2024: Επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι – «Θα το έκανα ξανά»

Eurovision: Η υποκρισία του no politica – Η διοργάνωση είχε πάντα εμπλοκή με την πολιτική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 21:07