search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:09
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία εγκύου στη Θεσσαλονίκη: «Η Γεωργία θα διέκοπτε την κύησή της», ισχυρίζεται ο δικηγόρος του 39χρονου

09.01.2024 18:40
41xronh_thessalonikh

Οι νέες πληροφορίες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια γυναικοκτονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Σε νέες δηλώσεις του ο δικηγόρος του 39χρονου τόνισε ότι «Η θέση του (εντολέα) είναι αρνητική σε σχέση με την κατηγορία. Παράλληλα αποκάλυψε ότι η 41χρονη θα διέκοπτε την κύησή της.

Συγκεκριμένα, μετά την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας από τον 39χρονο σύντροφό της και τον φίλο του, ο δικηγόρος του δράστη, Όθων Παπαδόπουλος, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα θα «διέκοπτε την κύησή της».

«Η θέση του (εντολέα) είναι αρνητική σε σχέση με την κατηγορία. Δεν έχει αποδοθεί αναλυτική απολογία, γιατί όταν πλέον ολοκληρώθηκε η επικοινωνία μου μαζί του, δεν αισθανόταν ο ίδιος έτοιμος να δώσει πλήρη περιγραφή των θέσεών του. Μία πληροφορία που γνώριζα από την πρώτη μέρα – και μπορώ να σας δώσω – είναι ότι την Δευτέρα βράδυ τελέστηκε η πράξη και Τετάρτη πρωί υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού από την Γεωργία για να προχωρήσει σε έκτρωση και να διακόψει την κύησή της. Η έντονη επιθυμία του εντολέα ήταν να μην διακόψει αυτή την κύηση» υποστήριξε ο δικηγόρος στο Mega.

Και πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος: «Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο 39χρονος, η θέση του είναι ότι η Γεωργία πιεζόταν από την οικογένειά της να μην προχωρήσει σε αυτή την κύηση με την ίδια να ακολουθεί την προτροπή της οικογένειάς της».

Για τη δολοφονία της 41χρονης, ο δικηγόρος του 39χρονου ισχυρίστηκε τα εξής: «Η θέση του είναι ότι δεν γνώριζε το γεγονός της ανθρωποκτονίας που είχε τελεστεί σε βάρος της συντρόφου του».

«Αλλιώς τα σχεδιάζαμε, έγινε λάθος»

Σημειώνεται επίσης ότι ο 41χρονος που παρά την πολύωρη ανάκριση δεν «έσπασε» ούτε στιγμή, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς «αλλιώς τα σχεδιάζαμε, έγινε λάθος».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, ο άνδρας δεν είπε ποτέ στους αστυνομικούς ότι τη σκότωσε, τους είπε μονάχα «έγινε λάθος». Όπως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 2 τα ξημερώματα ζήτησε το δικηγόρο του και από τότε σταμάτησε να μιλά στους αστυνομικούς.

«Χρωστούσα λόγω τζόγου»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 41χρονης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ολόκληρο το σχέδιο: «Χρωστούσα λόγω του τζόγου 650 ευρώ. Της ζητούσα να μου δώσει χρήματα, γιατί ήξερα ότι στο πατρικό της είχε 5.500 – 7.000 ευρώ. Σκέφτηκα να της δείξω ότι κινδυνεύω, για να αναγκαστεί να μου δώσει τα χρήματα. Θα σκηνοθετούσαμε ληστεία. Θα κατεβάζαμε το γενικό διακόπτη. Θα κανόνιζα να μπει πρώτα και να μου επιτεθεί, για να δείξω ότι με ληστεύουν. Πρόλαβε, όμως, και μπήκε πρώτα εκείνη».

Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει ότι η σορός του θύματος φέρει τραύμα στη δεξιά τραχηλική χώρα, διατομή όλων των αγγείων και τρία χτυπήματα με μαχαίρι κουζίνας, που προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία.

Το άψυχο σώμα της 41χρονης Γεωργίας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα.

Ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του φέρονται να της είχαν στήσει ενέδρα.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκίνησε η ψυχρή εισβολή: Στα «λευκά» η Πάρνηθα, πού διεκόπη η κυκλοφορία – Σε ποιες περιοχές της χώρας χιονίζει

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας την Τετάρτη: Η λίστα με τις περιοχές

Γυναικοκτονία εγκύου στη Θεσσαλονίκη: «Η πατριαρχία συνεχώς προσπαθεί να μας φιμώσει» – Η ανάρτηση της Γεωργία Λαλέ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06