search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 03:44
MENU CLOSE

Λοβέρδος: Με κόμμα στις ευρωεκλογές – Όλα όσα λένε οι τελευταίες πληροφορίες 

09.01.2024 10:03
loverdos new

Όλο και πιο κοντά στο επόμενο βήμα, μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Σε συνέντευξη του στον σταθμό ΟΝΕ (Οκτώβριος) είχε πει ότι δέχεται εισηγήσεις για προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία ή τη δημιουργία κόμματος.

Στις 20 Νοεμβρίου είχε προχωρήσει σε ομιλία θέσεων, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, προαναγγέλλοντας την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή.

Αυτό που είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις αλλά και συνομιλητές είναι πως ετοιμάζει προσεκτικά το πώς θα κάνει το επόμενο πολιτικό βήμα.

Τώρα, στο εάν θα προχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία ή θα δημιουργήσει πολιτική κίνηση οι πληροφορίες του topontiki.gr θέλουν τον πρώην Υπουργό να ετοιμάζει κόμμα πριν τις ευρωεκλογές

Ο κ. Λοβέρδος υποστηρίζει σε συνομιλητές του πως «όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί εναντίον της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει που να το εκφράσει αυτό. Δεν υπάρχει ο κύριος εκφραστής».

Ενώ αναφορικά με την απουσία αντιπολίτευσης ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «αυτή προκύπτει μόνο από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας»

«Είμαι κεντρώος μεταρρυθμιστής»

«Εφυγα από το ΠΑΣΟΚ , δεν έφυγα από την πολιτική», είχε αναφέρει στην πολιτική του ομιλία τον Νοέμβριο, ενώ δηλώνει Κεντρώος καθώς όπως υποστηρίζει «χρειάζεται πολιτική βούληση, χρειάζεται αποφασιστικότητα, χρειάζεται τεχνογνωσία για να κάνεις μεταρρυθμίσεις. Τι δεν χρειάζεται; Ευχολόγια, υπεραναλύσεις και διανοητικοί περίπατοι, φοβικότητα»

Υπενθυμίζεται ότι το μήνυμα – σύνθημα του Ανδρέα Λοβέρδου είναι το «Εμπρός», το οποίο παραπέμπει στο κόμμα του Προέδρου της Γαλλίας Εμμάνουελ Μακρόν.

Διαβάστε επίσης

Δώρα Αυγέρη: «Θα απαντήσει ο πρωθυπουργός για το πλαφόν στην τιμή του βρεφικού γάλακτος;» (Video)

Μητσοτάκης: Δίκαιη μεταναστευτική πολιτική δεν σημαίνει ανοιχτά ή ανύπαρκτα σύνορα – Οι μεταναστευτικές ροές απαιτούν μια ευρωπαϊκή λύση

Αίσθηση από τις φήμες ότι ο Τσίπρας ετοιμάζει επιστροφή με νέο κόμμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 01:10