search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Πρωτιά τηλεθέασης για το «Survivor» για τρίτη συνεχόμενη μέρα με περαιτέρω υποχώρηση του δείκτη

10.01.2024 20:18
survivor_0401_1460-820_2_new
credit: Facebook/@Survivor Greece

Πρώτη επιλογή αναδείχθηκε από τους τηλεθεατές και την Τρίτη το ριάλιτι «Survivor». Όμως για δεύτερη συνεχόμενη μέρα φαίνεται πως δεν έχει τη δυναμική εκείνη για να συγκρατήσει τον κόσμο που το επέλεξε.

Την πρεμιέρα του ριάλιτι του Σκάι επέλεξαν 1.160.000 τηλεθεατές. Τη Δευτέρα το προτίμησαν 987.000 άνθρωποι. Χθες έφερε στη συχνότητα του σταθμού 842.000 τηλεθεατές, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Πτωτική πορεία με το «καλημέρα» και μάλιστα, όταν απέναντι του το πρόγραμμα δεν έχει ουσιαστικό ανταγωνισμό, αφού οι προτάσεις των άλλων καναλιών δεν έχουν λάβει θέσεις στα προγράμματα τους, όπως συμβαίνει κάθε σεζόν τέτοιες ημέρες.

Στη δεύτερη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου έφτασε χθες η εκπομπή «Live news» με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τρίτη επιλογή αναδείχθηκε ο «Τροχός της τύχης» που είχε νέο επεισόδιο.

Με τηλεθέαση καλύτερη από εκείνη της Δευτέρας, αλλά μια θέση πιο κάτω στο χθεσινό Top 10 πλασαρίστηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Παράδοξο αυτό που συνέβη αλλά όχι ασυνήθιστο καθώς παίζει ρόλο ο ανταγωνισμός και οι διαφορετικές συνθήκες μέσα στις οποίες αναπτύσσεται σε καθημερινή βάση.

Στη μέση της δεκάδας με τα δημοφιλέστερα του προηγούμενου 24ώρου ήταν το- σε επανάληψη- τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και μια θέση πιο κάτω και άλλη δυναμικότητα ξεχώρισε το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική του Mega, το οποίο μεταδόθηκε εμβόλιμα στο «Live news» κρατώντας σημαντική μερίδα τηλεθεατών που είχαν συντονιστεί στο κανάλι.

Με το τηλεπαιχνίδι «The chase» στην όγδοη θέση τηλεπροτιμήσεων, γίνεται αντιληπτό ότι το Mega με τον προγραμματικό σχεδιασμό του στην απογευματινή και μετα απογευματινή ζώνη διαμόρφωσε ένα ισχυρό μπλοκ εκπομπών καταφέρνοντας να προσθέτει διαρκώς τηλεθεατές σταδιακά.

Στα καλύτερα της ημέρας ήταν επίσης το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αλλά και το τηλεπαιχνίδι «5×5» του ΑΝΤ1, με τον Θανάση Κιούση.

Διαβάστε επίσης:

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

Πρωτιά στην τηλεθέαση για τον Σκάι και τη Τρίτη αλλά με οριακό προβάδισμα

Ειδήσεις από Τεχνητή Νοημοσύνη έως το 2026 – Ανησυχητικές οι προβλέψεις της Οξφόρδης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:24