search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:04
MENU CLOSE

Πρωτιά στην τηλεθέαση για τον Σκάι και τη Τρίτη αλλά με οριακό προβάδισμα

10.01.2024 18:01
skai

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο Σκάι ήταν επικεφαλής στην κούρσα τηλεθέασης των καναλιών με μερίδιο 13,9%. Μόλις κατά 0,2% μικρότερο σε μέγεθος ήταν το κομμάτι του Mega.

Έχει ενδιαφέρον ότι με το «Survivor» να δεσπόζει στο prime time του καναλιού και ενώ στον ανταγωνισμό σημαντικό μέρος των προγραμμάτων καλύπτεται με επαναλήψεις σειρών προηγουμένων σεζόν, το μερίδιο του Σκάι ήταν μικρότερο κατά μία ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με εκείνο που είχε αποσπάσει από την πίτα τηλεθέασης της Δευτέρας. 

Ο ΑΝΤ1 ήταν, σύμφωνα με τα ημερήσια στοιχεία της Nielsen για τα κανάλια, Τρίτη επιλογή των τηλεθεατών. Το Star «προσπέρασε» τον Alpha κυρίως χάρη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η απόδοση της οποίας κατά τη χθεσινή ημέρα κινήθηκε σε υψηλότερα επίπεδα συγκριτικά με τη Δευτέρα. Ο Alpha, εξάλλου, συντήρησε τη δυναμική του και εμφάνισε ανοδική τάση στην απόδοση του από τη μια μέρα στην άλλη, έστω και μικρή.

Η ΕΡΤ1 ήταν πάνω από το Open σε προτιμήσεις, απλώς διότι υποχώρησε περισσότερο η απόδοση του καναλιού της Παιανίας συγκριτικά με του κρατικού της Αγίας Παρασκευής. 

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από Τεχνητή Νοημοσύνη έως το 2026 – Ανησυχητικές οι προβλέψεις της Οξφόρδης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει τα χαρτιά για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ

Survivor: Ανατροπή στις υποψηφιότητες – Ποιοι παίκτες θα «μονομαχήσουν» για την παραμονή τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:03