search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:04
MENU CLOSE

Survivor: Ανατροπή στις υποψηφιότητες – Ποιοι παίκτες θα «μονομαχήσουν» για την παραμονή τους (Video)

10.01.2024 14:12
survivor-new (5)

Σχεδόν ισόπαλες βρήκε τις δυο ομάδες του Survivor το τρίτο αγώνισμα ασυλίας με το αποτέλεσμα να κρίνεται, τελικά, σε ένα εντυπωσιακό flag race.

Οι αποδόσεις στον χθεσινό στίβο μάχης έφεραν την ανατροπή στην τελική κατάταξη, αναδεικνύοντας ως MVP της πρώτης εβδομάδας την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι νέοι κανόνες έφεραν τα πάνω… κάτω στις υποψηφιότητες, αλλά και εντάσεις στο εσωτερικό της ομάδας των Μαχητών, με τις εξελίξεις να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όπως δείχνουν άλλωστε τα νούμερα που σημειώνει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στην τηλεθέαση, παραμένοντας στην κορυφή με ποσοστό 24,4% στο γενικό σύνολο και 21,4% στο δυναμικό κοινό.

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, οι παίκτριες που θα δούμε να μονομαχούν ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor είναι η Δώρα, η Ανδριάνα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα.

Υπενθυμίζεται ότι η παίκτρια με την καλύτερη επίδοση μέχρι σήμερα θα έχει ένα προβάδισμα, καθώς θα είναι εκείνη που θα επιλέξει τη μορφή που θα έχει ο τελικός στόχος, ενώ πριν από το αγώνισμα που θα κρίνει την αποχώρηση μιας Μαχήτριας, θα προηγηθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πρώτο αγώνισμα επάθλου!

Διαβάστε επίσης:

Απόγνωση και ένδεια: Όταν ο γνωστός σε όλους χειμώνας βαφτίζεται από την τηλεοπτική ενημέρωση «κύμα ψύχους»

Παλαιστίνιος δημοσιογράφος καταγγέλλει βασανιστήρια από τις αρχές του Ισραήλ (photos/video)

The Crown: Στο «σφυρί» κουστούμια και αντικείμενα της σειράς του Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:02