search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:15
MENU CLOSE

Γιώργος Χριστοδούλου: Αποκάλυψε τον λόγο που είχε παραιτηθεί από τη «Λάμψη»

12.01.2024 10:42
giorgos-christodoyloy-new

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Χριστοδούλου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την παράσταση «Φονιάς» στο θέατρο Βικτώρια.

Τους λόγους για τους οποίους είχε παραιτηθεί από το καθημερινό σίριαλ «Λάμψη», αποκάλυψε ο Γιώργος Χριστοδούλου, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα ο Χρήστος Πολίτης για την Κάτια Δανδουλάκη και τη συνεργασία τους στη σειρά.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, ο ηθοποιός είπε ότι διέκοψε τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο όταν εκείνος του είχε προτείνει να σταματήσει από τη Λάμψη και να μεταφερθεί στο «Καλημέρα Ζωή».

«Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από τη «Λάμψη» στο φόρτε της. Στη λήξη κάθε χρόνου γινόταν ένα πανηγύρι μπορώ να πω στο στούντιο και πηγαίναμε όλοι να υπογράψουμε τα καινούργια συμβόλαια παρουσία του Φώσκολου, του Στέλιου Αντωνιάδη και των σκηνοθετών. Κάποιοι τότε ενοχλήθηκαν από την επιτυχία που σημείωνε η δική μου ιστορία στη «Λάμψη» και όταν πήγαμε να υπογράψουμε, ο Νίκος Φώσκολος μου είπε ότι δεν θα συνεχίσω με αυτόν τον ρόλο και πως θα με μετακινούσε στο «Καλημέρα Ζωή», όπου θα έκανα έναν αστυνομικό» είπε και πρόσθεσε:

«Του είπα όχι ευχαριστώ και αποχώρησα. Αυτό με έσωσε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Δεν μετάνιωσα καθόλου που αποχώρησα από τη “Λάμψη”. Υπάρχει ακόμη κόσμος που θυμάται αυτό που είχα κάνει. Από τον Νίκο Φώσκολο πάντως έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε πάρα πολύ τους νέους ηθοποιούς και έφαγαν από εκείνον ένα κομμάτι ψωμί. Γι’ αυτό και πρέπει να τον σέβονται και να μην τον κατηγορεί κανείς».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη για την Κάτια Δανδουλάκη και τη συμπεριφορά της εκείνη την περίοδο, ο ηθοποιός απάντησε ως εξής:

«Θα σας το πω με μια κουβέντα. Ο Χρήστος Πολίτης είχε δίκιο στα όσα είπε, αυτό φτάνει».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βεργκάρα: Η αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο που «κορόιδεψε» τα αγγλικά της (Video)

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή: Διαγνώστηκα με όγκο στον νωτιαίο μυελό – Ξύπνησα και δεν ένιωθα το σώμα μου

Τζέρεμι Ρένερ: Επιστρέφει στα πλατό μετά το σοβαρό ατύχημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:15